Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 07/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Μεγάλο ντέρμπι

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

7 Απριλίου 2021 22:35
Survivor spoiler 07/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Μεγάλο ντέρμπι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή (07/04) από το Survivor! Ποιος εκ των Τριαντάφυλλου, Αλέξη Παππά, Χριστίνας Κεφαλά ή Κώστα Παπαδόπουλο έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor και βρίσκεται στο ξενοδοχείο;

Σε μεγάλο ντέρμπι τείνει να εξελιχθεί η αποχώρηση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ψήφο ψήφο παίζουν 2 παίκτες για αποχώρηση με τον έναν να είναι όνομα βόμβα! Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο οπότε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι αυτός που έχει αποχωρήσει. Ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάμερες που λέει ο λόγος.

Survivor spoiler 07/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor;

Σύμφωνα με ότι βλέπουμε στις διαδικτυακές ψηφοφορίες αλλά και σ' αυτή που διεξάγεται από το πρωί στο Athensmagazine.gr έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη! Με τεράστια διαφορά στη πρώτη θέση, σ' όλες τις ψηφοφορίες, φέρεται να είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ναι, ναι καλά διαβάσετε! Ο ζαχαροπλάστης έχει τεράστιο ρεύμα και φαίνεται πως δύσκολα δεν θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο με τον... Ντάφυ να βρίσκει τον μπελά του, αφού τον προκαλούσε σε μονομαχία και τελικά θα κλείσει κάτω από τον Κώστα.

Survivor spoiler 07/04, οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Μεγάλο ντέρμπι

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του για (τουλάχιστον) μια εβδομάδα ακόμα στον Άγιο Δομίνικο!

Τώρα οσον αφορά την αποχώρηση γίνεται τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Χριστίνα Κεφαλά, δύο παιδιά που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν έρθει κοντά. Ο Αλέξης φαίνεται τελικά πως είναι αντιπαθής σε αρκετούς τηλεθεατές και έχει συγκεντρώσει μικρό αριθμό ψήφων! Ωστόσο φαίνεται έστω και οριακά να είναι πιο πάνω από την Χριστίνα, με την κοπέλα από το Μενίδι να είναι εκείνη που πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Survivor 4 στο σημερινό επεισόδιο!

UPDATE: Οριστικά αποχωρεί η Χριστίνα!

Survivor spoiler 07/04, : Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share