Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Φοβερές κατηγορίες Ασημακόπουλου - «Κάποιοι εδώ κλέβουν από τις προμήθειες»

Για ποιους... χτυπά η καμπάνα;

6 Απριλίου 2021 23:33
Survivor 4: Φοβερές κατηγορίες Ασημακόπουλου - «Κάποιοι εδώ κλέβουν από τις προμήθειες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες ομάδες, νέες προμήθειες κατέφθασαν στην πλέον κοινή παραλία των παικτών του Survivor!

Κόκκινοι και Μπλε μόλις είδαν τις καινούριες προμήθειες έτρεξαν να δουν πόσες είναι σε ποσότητα και να τις μετρήσουν καθώς κάποιοι από τους παίκτες το ζήτησαν, αλλά και να τις μοιράσουν!

Survivor 4: Οι κατηγορίες του Ασημακόπουλου για τους... ποντικούς στις προμήθειες

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του «κλέβουν» από τις προμήθειες για αυτό και ο ίδιος θα κάτσει να τις μετρήσει, να δει πόσες κουταλιές είναι το ρύζι και οι φακές του για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να κοιμάται ανάλαφρα στον Άγιο Δομίνικο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τη στιγμή που υπάρχει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον ίδιο!

Survivor spoiler: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor spoiler: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την αλλαγή των ομάδων και ο λόγος δεν είναι μόνο αυτός!

Τι έχει συμβεί; Αρχικά ο χωρισμός του από τον Γιώργο Κόρομι είναι κάτι που του στοίχισε παρότι είχαν λίγο ψυχρανθεί οι σχέσεις μεταξύ τους. Άλλωστε τα δύο παιδιά ήταν στην ίδια ομάδα από την πρώτη μέρα, αρχικά στους Μαχητές και στη συνέχεια στη πρώτη κόκκινη ομάδα. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler

Έχετε παρατηρήσει και εσείς πως η παραγωγή δεν κρατάει το στόμα της κλειστό. Διαρρέει στους παίκτες ότι συμβαίνει έξω ώστε να τους επηρεάζει και να αλλάζουν οι παίκτες συμπεριφορά. Πρόσφατα λοιπόν άνθρωπος της παραγωγής μετέφερε στον Γιώργο Ασημακόπουλο τα λόγια της Σοφίας Μαργαρίτη!

Τι είχε πει η Σοφία; Πως ο Γιώργος δέχεται μπούλινγκ μέσα στο Survivor για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ομοφυλόφιλος! Από την στιγμή που ούτε το παιδί, αλλά ούτε πρόσωπο της οικογένειάς του έχει δηλώσει κάτι τέτοιο δεν μπορεί κανείς να παίρνει δημόσια σχέση.

Ο Γιώργος έμαθε πως αυτό συζητιέται στην Ελλάδα και είναι κάτι που τον έχει στεναχωρήσει αρκετά, περισσότεροι για το πως θα νιώθουν οι γονείς του και γενικά οι δικοί του άνθρωποι! Μάλιστα φέρεται να ζήτησε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, ωστόσο η παραγωγή δεν τον άφησε.

Πάντως είναι κάτι παραπάνω από ορατό πως ο Γιώργος τις τελευταίες μέρες έχει πέσει! Και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά! Και ο λόγος δεν είναι μόνοι η αλλαγή των ομάδων αλλά και τα όσα γράφονται και ακούγονται για τον ίδιο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share