Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μοναδικό έπος - «Ντάφυ» και Ασημακόπουλος... παίζουν ξύλο στην παραλία

Νικητής ο «Ντάφυ», που μετά όμως δεν αγωνίστηκε ως τραυματίας...

6 Απριλίου 2021 23:04
Survivor 4: Μοναδικό έπος - «Ντάφυ» και Ασημακόπουλος... παίζουν ξύλο στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μοναδικό έπος έλαβε τόπο στην παραλία στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να... παίζουν ξύλο και να μας προσφέρουν μια απίθανη χιουμοριστική στιγμή, αν και ο δεύτερος είχε παράπονα από τη διαιτησία.

Ο «Ντάφυ» είχε πει πως θα κάνει στροφή στην καριέρα του, πηγαίνοντας από το τραγούδι στο κουνγκ φου και αναφερόμενος ως ο «Τζάκι Τσαν» του παιχνιδιού. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, πήρε ιδιαίτερα μαθήματα από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ώστε να παλέψει με τον Ασημακόπουλο.

Survivor 4: Η... μάχη κουνγκ φου Τριαντάφυλλου και Ασημακόπουλου

Οι δυο τους... πάλεψαν και νικητής ήταν ο Τριαντάφυλλος, με τον Ασημακόπουλο να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της Μαριαλένας. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο πρώτος δεν αγωνίστηκε για την ασυλία, προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με την κατάστασή του.

Survivor spoiler 06/04: Έρχεται το τέλος του Τριαντάφυλλου!

Survivor spoiler: Η μεγάλη επιθυμία πολλών παικτών του Survivor 4 θα γίνει πραγματικότητα σε μικρό χρονικό διάστημα και αφορά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Όσοι πιστεύετε ότι ο Ντάφυ θα φτάσει μέχρι τελικό κάνετε λάθος! Ο Τριαντάφυλλος θυμίζει αγωνιστικό τον Μάνατζερ Ράγκμπι από το Survivor και δύσκολα μπορεί να το ανατρέψει αυτό. Χτες όμως ήρθε εκ νέου ο τραυματισμός του να του υπενθυμίσει πως το Survivor για εκείνον τελειώνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπιασε συμπαίκτες του και τους τόνισε πως θέλει να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 06/04: Έρχεται το τέλος του Τριαντάφυλλου!

Ο Τριαντάφυλλος καταλαβαίνει ότι ο χρόνος του στο παιχνίδι τελειώνει. Ήδη έχει κάνει μια γερή "σούμα" από τους μισθούς και ετοιμάζεται σιγά σιγά για το φινάλε. Ξέρει πως δεν πρόκειται να αντέξει μέχρι τέλους και χτες το κατάλαβε με τον τραυματισμό του. Στόχος του Τριαντάφυλλου είναι να αποχωρήσει αλλά όχι οικειοθελώς. Θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι και αυτό θα γίνει αν φύγει από την ψηφοφορία του κοινού.

Survivor spoiler: Κατέρρευσε ο Τριαντάφυλλος

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος είχε ζοριστεί αρκετά ψυχολογικά ενώ τις τελευταίες μέρες είναι κάπως καλύτερα, μετά την Ένωση, όπου έχει στη κοινή παραλία φίλους του. Ωστόσο ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και δεν τον αφήνει να συνεχίσει. Το ξέρει ο ίδιος, το ξέρουν και οι μεγαλογιατροί όπως λέει και ο Ντάφυ. Δεν θέλει να αισθάνεται πως τον ταϊζουν οι άλλοι, ενώ εκείνος δεν μπορεί να προσφέρει.

Αποχωρεί από το Survivor ο Τριαντάφυλλος

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως θα επιδιώξει να φύγει μέσω... ψηφοφορίας και αν δεν γίνει αυτό θα μείνει όσο τον κρατήσει η παραγωγή, αφού αγωνιστικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει! Μένει να δούμε πόσο μπορεί να αντέξει η παραγωγή να έχει έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται, μόνο και μόνο για ριάλιτι.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share