Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Σεισμός» με τον Γιώργο Λιβάνη - Αυτή είναι η αντίδρασή του για τις αγκαλιές Σάκη-Μαριαλένας

Ποια η άποψή του;

6 Απριλίου 2021 17:20
Survivor 4: «Σεισμός» με τον Γιώργο Λιβάνη - Αυτή είναι η αντίδρασή του για τις αγκαλιές Σάκη-Μαριαλένας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» φέρνει η αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη, με την πρώτη του αντίδραση να γίνεται γνωστή, για τις αγκαλιές μεταξύ Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor.

Το πρώην ζευγάρι έχει έρθει υπερβολικά κοντά και ειδικά μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων και οι δύο έχουν εκδηλώσει αρκετά τα συναισθήματα τους.

Survivor 4: Η άποψη του Γιώργου Λιβάνη για τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιβάνης, νυν σύντροφος της, δήλωσε πως.. δεν παρεξηγεί τα όλα όσα βλέπει και πως πιστεύει σε αυτό που έχει με την Μαριαλένα. Το πρωί της Τρίτης, μέσα από το Ευτυχείτε, η ιδιοκτήτρια καφέ τον συνάντησε και τον ρώτησε σχετικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

«Σήμερα το πρωί έτυχε να περάσει από εδώ ο Γιώργος Λιβάνης. Εμείς τον ρωτήσαμε κάποια πράγματα και είπε πως δεν το παρεξηγεί αυτό που βλέπει και πως γνωρίζει πολύ καλά τη Μαριαλένα, οπότε δεν θα έκανε κάτι που δε θα το ήξερε».

Survivor - μητέρα Μαριαλένας: "Βάζω το χέρι μου στην φωτιά, δεν τρέχει τίποτα με τον Σάκη"

Survivor spoiler: Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αυτής, Αλέξης Μίχας, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είδαμε την Μαριαλένα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την αποχώρηση του Σάκη από την Μπλε ομάδα, επικοινώνησε με την μητέρα της, η οποία φάνηκε αγανακτισμένη με όσα ακούγονται και γράφονται για το παιδί της,

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Το ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας

"Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι' αυτό, βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου.", είπε η μητέρα της.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share