Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σοκαριστικό περιστατικό στην παραλία - «Τα κορίτσια κόντεψαν να πνιγούν από το κύμα»

Το συμβάν που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

6 Απριλίου 2021 16:23
Survivor 4: Σοκαριστικό περιστατικό στην παραλία - «Τα κορίτσια κόντεψαν να πνιγούν από το κύμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αναφέρθηκε σχετικά με το Survivor και το δεύτερο κύκλο του, με τον Χάρη Γιακουμάτη να το αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Love it».

Ο Χάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως δύο παίκτριες είχαν παρασυρθεί από τη θάλασσα και δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν πίσω. Τότε ένας άλλος συμπαίκτης κολύμπησε μέχρι εκεί που ήταν και τις τράβηξε έξω.

Survivor Χάρης Γιακουμάτος

Survivor 4: Το άγνωστο περιστατικό με κίνδυνο για δύο παίκτριες

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ανέφερε τα ονόματα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήταν αυτός που βοήθησε τις δύο κοπέλες, ενώ εσχάτως έχει αποκαλυφθεί ένα σκάνδαλο για το φετινό ριάλιτι.

«Είναι πράγματα, σκηνικά που αν δεν παιχτούν δεν το καταλαβαίνεις. Θα σου πω ένα πράγμα που έγινε. Δυο κοπέλες του Survivor τις είχε πάρει το κύμα, είχαν πάει πολύ μακριά, δεν μπορούσαν να βγουν και θα πνιγόντουσαν. Ένας παίκτης πήγε και τις έβγαλε. Δεν βγήκε ποτέ αυτό, δεν έπαιξε τρέιλερ, δεν έπαιξε τίποτα, να τον απογειώσεις αυτόν».

Ι.Μ.: Ήσουν εσύ αυτός;

Χ.Γ.: Δεν λέω ονόματα.

Π.Χ.: Ήταν κολυμβητής, οπότε θα μπορούσε να είναι. Νομίζω ότι ήταν εκείνος.

Χ.Γ.: Δεν λέω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα.

Ι.Μ.: Ήρωας! Αφανής, αλλά ήρωας!

Survivor: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με με την ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για το Ευτυχείτε

Survivor 4: Ο κακός χαμός έχει συμβεί από εχθές στην ελληνική showbiz! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας έπαιξε στον αέρα μια συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, στην οποία και αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην συμπαίκτη της, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασαν το περιστατικό αυτό και "κάρφωσαν" την Σοφία για την συμπεριφορά της. Εκείνη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σήμερα το πρωί θέλησε να δώσει και την δική της απάντηση η ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share