Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Εγώ έχω κύρος και ένα όνομα...» - Η απάντηση του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη μετά τις δηλώσεις περί διαζυγίου

«Δε θα πέσω στο επίπεδό της»

6 Απριλίου 2021 13:26
Survivor 4: «Εγώ έχω κύρος και ένα όνομα...» - Η απάντηση του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη μετά τις δηλώσεις περί διαζυγίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφία Μαργαρίτη, την Κυριακή βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο αλλά και το διαζύγιό της με... πολλές λεπτομέρειες.

Η απάντηση του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη

Ο Βασίλης Βουτσελάς, σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε», Έλενα Πολυκάρπου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα. Δε θα πέσω στο επίπεδό της. Έχω και τα αγγελούδια μου».

Βόμβα στο Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη αποκάλυψε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος δέχεται μπούλιγνκ

Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη από την Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αποκάλυψε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος δέχεται μπούλινγκ λόγω της... σεξουαλικότητάς του!

Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού πριν λίγα λεπτά η Σοφία Μαργαρίτη έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για μια ανάρτησή της στα social media που αποκάλυπτε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα παιδί που έχει δεχτεί μπούλινγκ από συμπαίκτες του εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του.

Στην ουσία η Σοφία με την τοποθέτηση αυτή ανοίγει ένα θέμα πολύ σοβαρό, αφού κανένας δικός του άνθρωπος δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά γι' αυτό ενώ ούτε ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις... Μια βόμβα που ανοίγει ένα τεράστιο ζήτημα!

Survivor 4: Επιτέθηκε στην Καινούργιου η Σοφία - «Με εκθέτεις για την τηλεθέαση»

Σε επίθεση προς την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αναφέρθηκε σε όσα είπε η παρουσιάστρια σχετικά με το θέμα του Γιώργου Ασημακόπουλου, που αναδείχθηκε από τη μηχανικό αυτοκινήτων.

Η πρώην παίκτρια του Survivor υπενθυμίζεται, ότι αποκάλυψε σε ραδιοφωνική πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying, λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Μάλιστα, το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να το θεωρούν απαράδεκτο.

«Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε να μιλήσει η Σοφία», δήλωσε χαρακτηριστικά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Survivor 4: Η αντίδραση της Σοφίας για τα σχόλια της Καινούργιου

Λίγες ώρες αργότερα, η Σοφία Μαργαρίτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έριξε τα «καρφιά» της στο «Ευτυχείτε», τονίζοντας πως η πρωινή εκπομπή του Open όταν εκείνη δέχτηκε επίθεση την εξέθεσε στο Πανελλήνιο.

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συναμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτουμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σημερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Ακομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλιβομαι πραγματικά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής η Σοφία Μαργαρίτη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share