Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν...": Το πρώτο μήνυμα της Μαριάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor!

Η πρώτη ανάρτηση της Μαριάνθης

6 Απριλίου 2021 12:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Λίγο μετά την προβολή της χθεσινής της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ, η Μαριάνθη Κάσδαγλη άνοιξε ξανά το κινητό της και έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στα Instagram Stories της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ευχαρίστησε τον κόσμο που την υποστήριξε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε επίσης: “Λοιπόν μόλις έχω πάρει το κινητό στο χέρι μου. Έτρεξα να βγάλω κατευθείαν Story. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα ωραία σας λόγια, για όλες αυτές τις φορές που με στηρίξατε μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να μείνω πάρα πολύ και αυτή τη φορά. Βέβαια δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν πειράζει.

Επίσης, για κάτι αρνητικά σχόλια που είδα κάτω από τη συνέντευξη στο Love It, σχετικά με αυτά που είπα για τα παιδιά, ήθελα να πω ότι τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν, εγώ απλά είπα πως έχουν τα πράγματα και κάποιες αλήθειες και αυτό ενόχλησε…”.

Survivor - Έριξε τα βέλη του ο Ασημακόπουλος: «Εγώ προτιμούσα να φύγει ο Τριαντάφυλλος και όχι η Μαριάνθη»

Τρελό πάρτι έκαναν οι παίκτες των Κόκκινων, πλην του Τριαντάφυλλου, με την αποχώρηση της Μαριάνθης από το Survivor.

Οι παίκτες είχαν μαζευτεί στη καλύβα και εξέφραζαν την χαρά τους για την παραμονή της Ελένης στο παιχνίδι, με τον Κόρο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως δεν θα υποκριθεί καθόλου και πως θα παραδεχτεί πως δεν θα του λείψει.

Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος επισήμανε πως θα προτιμούσε να είχε φύγει ο Τριαντάφυλλος, γιατί αυτός είναι που δημιουργεί τις εντάσεις και τις ίντριγκες στο παιχνίδι.

Survivor - Έριξε τα βέλη του ο Ασημακόπουλος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share