Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Survivor - μητέρα Μαριαλένας: "Βάζω το χέρι μου στην φωτιά, δεν τρέχει τίποτα με τον Σάκη"

"Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι και..."

6 Απριλίου 2021 11:47
Survivor - μητέρα Μαριαλένας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αυτής, Αλέξης Μίχας, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είδαμε την Μαριαλένα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την αποχώρηση του Σάκη από την Μπλε ομάδα, επικοινώνησε με την μητέρα της, η οποία φάνηκε αγανακτισμένη με όσα ακούγονται και γράφονται για το παιδί της,

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Το ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας

"Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι' αυτό, βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου.", είπε η μητέρα της.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor spoiler: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την αλλαγή των ομάδων και ο λόγος δεν είναι μόνο αυτός!

Τι έχει συμβεί; Αρχικά ο χωρισμός του από τον Γιώργο Κόρομι είναι κάτι που του στοίχισε παρότι είχαν λίγο ψυχρανθεί οι σχέσεις μεταξύ τους. Άλλωστε τα δύο παιδιά ήταν στην ίδια ομάδα από την πρώτη μέρα, αρχικά στους Μαχητές και στη συνέχεια στη πρώτη κόκκινη ομάδα. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor spoiler

Έχετε παρατηρήσει και εσείς πως η παραγωγή δεν κρατάει το στόμα της κλειστό. Διαρρέει στους παίκτες ότι συμβαίνει έξω ώστε να τους επηρεάζει και να αλλάζουν οι παίκτες συμπεριφορά. Πρόσφατα λοιπόν άνθρωπος της παραγωγής μετέφερε στον Γιώργο Ασημακόπουλο τα λόγια της Σοφίας Μαργαρίτη!

Τι είχε πει η Σοφία; Πως ο Γιώργος δέχεται μπούλινγκ μέσα στο Survivor για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ομοφυλόφιλος! Από την στιγμή που ούτε το παιδί, αλλά ούτε πρόσωπο της οικογένειάς του έχει δηλώσει κάτι τέτοιο δεν μπορεί κανείς να παίρνει δημόσια σχέση.

Ο Γιώργος έμαθε πως αυτό συζητιέται στην Ελλάδα και είναι κάτι που τον έχει στεναχωρήσει αρκετά, περισσότεροι για το πως θα νιώθουν οι γονείς του και γενικά οι δικοί του άνθρωποι! Μάλιστα φέρεται να ζήτησε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, ωστόσο η παραγωγή δεν τον άφησε.

Πάντως είναι κάτι παραπάνω από ορατό πως ο Γιώργος τις τελευταίες μέρες έχει πέσει! Και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά! Και ο λόγος δεν είναι μόνοι η αλλαγή των ομάδων αλλά και τα όσα γράφονται και ακούγονται για τον ίδιο στην Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share