Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Αλέξης Παππάς σφράγισε τον χειρότερο χαρακτήρα στο παιχνίδι»

Το Twitter δεν τον πίστεψε για τις προθέσεις του και... τον δίκασε!

5 Απριλίου 2021 23:47
Survivor 4: «Ο Αλέξης Παππάς σφράγισε τον χειρότερο χαρακτήρα στο παιχνίδι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor συνεχίζει σε πλήρη εξέλιξη και με πολλές αλλαγές, αφού η παραγωγή πραγματοποίησε ανακατανομή των δύο ομάδων, με το Twitter αυτή την φορά να επιτίθεται στον Αλέξη Παππά για την... προεδρική του συμπεριφορά.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε, λίγο μετά την είδηση της ανακατανομής, να μαζέψει τους παίκτες των δύο ομάδων, ζητώντας να ξεχάσουν όσα έγιναν και να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Αρκετοί, φυσικά, ήταν εκείνοι που αντέδρασαν, θεωρώντας πως ο Αλέξης για ακόμη μια φορά κάνει στρατηγική.

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς... δεν έπεισε το Twitter

Στο Twitter, φυσικά, η κίνησή του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους χρήστες του επίσης να μην πείθονται για τις όποιες αγνές του προθέσεις, αναφέροντας αρκετά περιστατικά, όπου η στάση του αποδεικνύει πως θέλει απλά να εξυπηρετήσει την τακτική του.

Survivor spoiler: Το βίντεο που "καίει" τον Παππά - Καθοδηγούσε τον Κατσούλη στις βολές

Ένα βίντεο που "καίει" τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4, πρόβαλε η εκπομπή Ευτυχείτε. Συγκεκριμένα, από την στιγμή που ο ηθοποιός και παίκτης της Μπλε ομάδας, καθοδηγούσε τον Σάκη Κατσούλη στις βολές, όταν έπαιζε απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά ο Σάκης φαινόταν ότι δεν μπορούσε να πετύχει με τίποτα το στόχο, ξαφνικά μετά από παρότρυνση του Αλέξη που φώναξε "Σάκη ρίξτο", έριξε όλους τους στόχους κάτω και έφερε τη νίκη στην ομάδα του. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share