ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 4: «Κάρφωσε» την Ελευθερία ο φίλος της – «Τα έχει χαμένα…»

Survivor 4: «Κάρφωσε» την Ελευθερία ο φίλος της – «Τα έχει χαμένα…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων με όσα έχει κάνει στο Survivor, με τον Πάνο Μαλακό, καλό φίλο και συνεργάτη της τραγουδίστριας, να αναφέρει πως σε καμία περίπτωση ο χαρακτήρας της δεν είναι αυτός που βλέπουμε.

Μετά τον χθεσινό μεγάλο καβγά, σχεδόν όλοι οι παίκτες έπεσαν «πάνω» στην Ελευθερία για την συμπεριφορά της. Ο φίλος της εξήγησε πως λόγω των συνθηκών που επικρατούν, η τραγουδίστρια έχει χάσει τον εαυτό της και δεν μπορεί να δείξει ακριβώς αυτό που είναι.

Survivor 4: Η τοποθέτηση φίλου της Ελευθερίας εναντίον της

«Έπεσαν όλοι πάνω της. Ξέρουμε ότι από τις κακουχίες και την πείνα έχουν χάσει όλα τα λογικά τους. Το τι έχει συμβεί ακριβώς δεν ξέρω, αλλά θεωρώ ότι η Ελευθερία έχει χάσει λίγο τα λογικά της, δεν είναι η Ελευθερία που ξέρω, δεν είναι η δυναμική κοπέλα που ξέρω λόγω της κακουχίας, της πείνας, και του γεγονότος ότι είναι με ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Αγωνιστικά έχει ανέβει στο run αλλά στον στόχο δεν το έχουμε καθόλου. Εμένα με ενοχλεί ότι η Ελευθερία είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και οι άλλοι πατάνε εκεί και συνέχεια την χτυπάνε. Νιώθω ότι κάτι έχει πάθει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει. Είναι πολύ δυνατός ως άνθρωπος. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της σε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor: «Οι μάσκες έπεσαν, ντροπή σου!» – Το Twitter ξεφτιλίζει την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: Για χιλιοστή πιθανόν φορά, η Ελευθερία κατάφερε να στρέψει σχεδόν όλους τους παίκτες εναντίον της αλλά και να δεχτεί την απόλυτη κριτική από τους χρήστες του Twitter.

Η Ελευθερία προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο σε μια αρκετά ύπουλη κίνηση, καθώς έψαξε τα πράγματα των Κόκκινων, καθώς όπως δήλωσε είχε την υπόνοια πως έκαναν κάτι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Φυσικά, η κίνηση αυτή πυροδότησε την οργή και των δύο ομάδων, με την ίδια να ξεσπά ξανά σε κλάματα και να νιώθει αδικημένη. Όμως αυτά τα κλάματα φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο πουθενά, ούτε στις καλύβες αλλά ούτε και στον κόσμο του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να την «στολίζουν».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου