Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Κακός χαμός με την Ελευθερίου - Η κίνησή της που προκάλεσε ταραχή & την στρίμωξαν στον τοίχο

Τα έβαλαν και οι δύο ομάδες μαζί της - «Εγώ αυτό το ύπουλο φίδι δεν το εμπιστεύομαι...»

4 Απριλίου 2021 21:47
Survivor 4: Κακός χαμός με την Ελευθερίου - Η κίνησή της που προκάλεσε ταραχή & την στρίμωξαν στον τοίχο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ένας αδιανόητος χαμός διαδραματίστηκε στην αρχή του σημερινού επεισοδίου στο ριάλιτι επιβίωσης, με σχεδόν όλους τους παίκτες και από τις δύο ομάδες να έχουν στήσει την Ελευθερία στον τοίχο και αυτή να ξεσπά σε κλάματα. Παράλληλα, νέες αλλαγές έρχονται στις δύο καινούργιες ομάδες του Survivor 4, με βάση τα όσα σας είχαμε ενημερώσει μέχρι τώρα.

Ο Τζέιμς Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν από την κόκκινη ομάδα να μεταφέρουν τρεις κουβέρτες στο σεντούκι τους με την ομάδα τελικά να δέχεται.

Ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου, γεμάτη περιέργεια, πήγε να δει τι τοποθετήθηκε στο σεντούκι, λέγοντας ότι πηγαίνει κάπου αλλού. Βέβαια ο Γιώργος Κόρομι κι ο Ηλίας Μπόγδανος την είδαν και της ζήτησαν τον λόγο και κάπου εκεί ξέσπασε πανικός. Μάταια η Ελευθερία προσπαθούσε να δικαιολογηθεί, κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει με την Καρολίνα Καλύβα να λέει ότι πήγε εκεί σαν την κλέφτρα.

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν από την κόκκινη ομάδα να μεταφέρουν τρεις κουβέρτες στο σεντούκι τους με την ομάδα τελικά να δέχεται. Ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου, γεμάτη περιέργεια, πήγε να δει τι τοποθετήθηκε στο σεντούκι, λέγοντας ότι πηγαίνει κάπου αλλού.

Κακός χαμός με την Ελευθερίου στο Survivor

Βέβαια ο Γιώργος Κόρομι και ο Ηλίας Μπόγδανος την είδαν και της ζήτησαν τον λόγο και κάπου εκεί ξέσπασε πανικός. Μάταια η Ελευθερία προσπαθούσε να δικαιολογηθεί, κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει με την Καρολίνα Καλύβα να λέει ότι πήγε εκεί σαν την κλέφτρα.

Από την άλλη ο Τζέιμς και ο Νίκος ανέφεραν ότι ήταν σχέδιο κι ότι σε περίπτωση που έλειπε κάτι από το μπαούλο, θα κατηγορούσαν τους ίδιους ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν πίστεψε τα «κροκοδείλια δάκρυά» της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share