Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 04/04: Τελικά δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο! Σε διαφορετικές ομάδες Σάκης και Μαριαλένα - Η νέα σύνθεση!

Στην ίδια ομάδα Ντάφυ και Παππάς

3 Απριλίου 2021 15:55
Survivor spoiler 04/04: Τελικά δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο! Σε διαφορετικές ομάδες Σάκης και Μαριαλένα - Η νέα σύνθεση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως φτιάχνονται από την αρχή οι νέες ομάδες του Survivor!

Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε εξ αρχής πως πιθανόν να πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού αλλά τελικό αυτό δεν ισχύει! Έχουμε νέες ομάδες από την αρχή. Νέους κόκκινους και νέους μπλε. Ποια η καινούργια δομή των ομάδων; Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκάλυψη. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Το επεισόδιο της Κυριακής (04/04) αναμένεται πιο ανατρεπτικό από κάθε άλλο! Για πρώτη φορά του Survivor θα έχουμε αλλαγή ομάδων για δύο φορές μέσα στο παιχνίδι! Αρχικά ξεκίνησαν ως Μαχητές και Διάσημοι στη συνέχεια έγιναν μπλε και κόκκινοι και πλέον θα γίνουν νέοι μπλε και νέοι κόκκινοι.

Survivor spoiler 04/04: Τελικά δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο!

Survivor spoiler: Αυτή είναι η νέα σύνθεση των ομάδων!

Να ξεκαθαρίσουμε πως ακόμα δεν γνωρίζουμε τις νέες συνθέσεις των ομάδων αναλυτικά αλλά μερικά ονόματα που αλλάζουν ομάδα! Την πρώτη αποκάλυψη σας την έχουμε κάνει από τον τίτλο του άρθρου! Σάκης και Μαριαλένα χωρίζουν! Ο ένας πάει στην κόκκινη ομάδα και ο άλλος παραμένει στους μπλε. Να δούμε λοιπόν πως θα συνεχίζουν να ζουν τα δύο παιδιά, βρισκόμενοι στην ίδια παραλία, αλλά σε διαφορετικές ομάδες.

Επίσης ακόμα μια αποκάλυψη είναι πως τα φιλαράκια παραμένουν σε ίδιες ομάδες! Από την μια στους κόκκινους μαζί θα είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς, με τον τελευταίο να ντύνεται ξανά στα κόκκινα, ενώ μπλε θα παραμείνουν από κοινού Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης! Περισσότερα σε νέο spoil του Athensmagazine.gr εντός των επόμενων ωρών...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share