Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Κώστα Παπαδόπουλο (photo)

Θα λυθείτε από τα γέλια

3 Απριλίου 2021 15:33
Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Κώστα Παπαδόπουλο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από τος ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στα social media για το παιχνίδι, με τις περισσότερες να είναι άκρως χιουμοριστικές. Επίσης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην τριάδα της Μπλε ομάδας Άννα Μαρία - Τζέιμς - Μπάρτζη.

Η Youtuber και δημοσιογράφος είναι μια από τις παίκτριες του 4ου κύκλου που δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια, με αποτέλεσμα την πρώτη φορά που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση οι τηλεθεατές για την διώξουν από το ριάλιτι.

Η ανάρτηση της Βέλλη για τον Παπαδόπουλο στο Survivor 4

Χθες η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει διαβάσει όλα όσα έχουν φτιάξει η γράψει για εκείνη στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο βίντεο με τον Κώστα Παπαδόπουλο που είπε... λάθος το όνομα της.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας μιλώντας για την αντίπαλο του, αντί για Άμι Γιάμι, την είπε Γιάμι Γιάμι. Το βίντεο του προφανώς, έγινε viral.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Survivor 4: Η πρώτη δήλωση της Άννας Μαρίας - «Τζέιμς και Νίκο κερδίστε το»

Η Άννα Μαρία Βέλλη προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση λίγο μετά την επιστροφή της από το Survivor, με την ίδια να αποθεώνει και πάλι τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, με «μπηχτές» για συμπαίκτες και αντιπάλους.

Η youtuber και παίκτρια των «Μπλε» συζητήθηκε αρκετά τόσο για την παρέα της με τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη, όσο και με φλερτ της με τον δεύτερο, με την ίδια ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό.

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας μετά την επιστροφή

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μετά από μήνες την εμφάνιση της στο instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το Survivor και στέλνοντας ένα τρυφερό μήνυμα στους δύο κολλητούς της, στον Τζέιμς Καφετζή και στον Νίκο Μπάρτζη που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια στην λεζάντα έγραψε: «Από το παιχνίδι αργά η γρήγορα θα φύγουμε όλοι από τη ζωή μου όμως δεν θα φύγετε εσείς... @jamie.kaf @nikos_bartzis . Ευχαριστώ για τον αγώνα της ζωής μας, για τις αγκαλιές μας, για το πόσο πιστέψατε σε μένα όταν δεν πίστευα ούτε εγώ στον εαυτό μου. Τώρα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ και αφήστε τους άλλους να γυρνάνε τις μπιφτέκες, όσο εγώ θα τις τρώω. Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Μπλε μέχρι το κόκκαλο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share