Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκαλυπτική η κολλητή της Καρολίνας - «Πήγε στο ριάλιτι για...» (Video)

«Σε αυτό που προβάλει το ΣΚΑΙ...»

3 Απριλίου 2021 14:36
Survivor 4: Αποκαλυπτική η κολλητή της Καρολίνας - «Πήγε στο ριάλιτι για...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η επί πολλά χρόνια κολλητή φίλη της Καρολίνας, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την πορεία της μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για την κόντρα με την Μαριάνθη και την αποκάλυψη της Χριστίνας για την βρισιά των τεσσάρων γραμμάτων.

«Με την Καρολίνα βλέπαμε μια φορά το Survivor το τελευταίο διάστημα και της λέω πρέπει να πας εκεί οπωσδήποτε. Όχι όχι τι είναι αυτά που λες. Της δηλώνω λοιπόν συμμετοχή χωρίς να το ξέρει. Την πήραν μετά από δυο μήνες τηλέφωνο», αποκάλυψε αρχικά.

Ενώ, στην συνέχεια μιλώντας για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, σχολίασε: «Εγώ δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της Καρολίνας από αυτά που προβάλει το ΣΚΑΙ, στο Survivor 4. H Καρολίνα είναι ένα παιδί που δεν τσακώνεται ποτέ. Δεν πήγε στο παιχνίδι για το reality! Δεν την ενδιαφέρει να κάνει σούσουρο γύρω από το όνομα της».

Όσον αφορά τον καβγά Χριστίνας - Καρολίνας είπε: «Η Χριστίνα μπήκε στη μέση για να "σκαρφαλώσει" σε ένα reality, επειδή δεν τα πάει καλά αγωνιστικά.

Survivor spoiler 04/04: Ανακοίνωσε την δημιουργία 2 νέων ομάδων ο Λιανός - Αυτή θα είναι η πραγματική αλήθεια

Survivor spoiler: Την διάλυση των δύο ομάδων και την δημιουργία δύο νέων σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής! Ποια είναι η αλήθεια;

Μείναμε "παγωτό" ακούγοντας στο τέλος του trailer της Κυριακής (04/04) τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, πως θα γίνει έκτακτο συμβούλιο του νησιού το βράδυ ώστε να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες! Αμέσως ψαχτήκαμε για να μάθουμε την αλήθεια! Ποια θα είναι η σύνθεση των δύο νέων ομάδων και γιατί δημιουργούνται δύο νέες λίγο πριν το Survivor γίνει ατομικό;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 04/04: Ανακοίνωσε την δημιουργία 2 νέων ομάδων ο Λιανός

Survivor spoiler: Αυτή είναι η αλήθεια για την δημιουργία δύο νέων ομάδων

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη. Οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να γίνει καμία νέα δημιουργία ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και πως η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού ήταν απλά ένα πρωταπριλιάτικο αστείο του παρουσιαστή προς τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, το οποίο η αλήθεια είναι πως "έφαγαν" πολλοί από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο κρατήστε ένα πολύ μικρό καλάθι να είναι όντως αλήθεια μιας και με την αποχώρηση της Μαριάνθης, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στο τελευταία συμβούλιο πως πλέον οι κοπέλες της μπλε ομάδας θα έχουν ασυλία. Οπότε φαντάζει πιθανό να υπάρχει μια απόφαση της παραγωγής για αλλαγή ομάδων. Όμως οι πηγές μας λένε πως απλά ο Γιώργος Λιανός είχε ορεξούλες για λίγη πλακίτσα στους παίκτες.

Οπότε δεν έχουμε καμία σύνθεση νέων ομάδων και θα πορευτούν έτσι μέχρι να γίνει το αγώνισμα ατομικό, όπως σας αποκαλύψαμε και χτες.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share