Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/04: Πίεσε για να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Κόρο

Του μεταφέρανε τα άσχημα νέα από την παραγωγή

3 Απριλίου 2021 10:52
Survivor spoiler 03/04: Πίεσε για να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Κόρο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερές είναι οι εξελίξεις με τον Γιώργο Κόρομι στο Survivor 4 με τον ίδιο να ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν δύο βδομάδες και δεν φάνηκε ποτέ μπροστά στις κάμερες! Μπροστά γιατί από πίσω επικράτησε ένας μικρός πανικός.

Χτες φίλος του Κόρο βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε" και αποκάλυψε πως άγνωστοι απειλούν τους γονείς του λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη μέσα στο Survivor και την αντιμετώπιση που έχει απέναντι στον Τριαντάφυλλο! Αν είναι δυνατόν δηλαδή... Που ζούμε, για ένα ριάλιτι να φτάνεις σε σημείο να απειλείς ζωές. Τραγικό απλό...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 03/04

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr ωστόσο αναφέρουν πως άνθρωποι της παραγωγής έχουν αποκαλύψει στον Γιώργο Κόρομι τι ακριβώς συμβαίνει και για την εικόνα που έχει δημιουργήσει προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απειλούνται δικοί του άνθρωποι.

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Κόρο;

Όπως αναφέρει ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μόλις του μετέφεραν ότι του μετέφεραν απογοητεύτηκε τόσο που έβαλε τα κλάματα! Τον πνίγει το δίκιο. Πιστεύει πως στην περίπτωση του Ντάφυ έχει 100% δίκιο και πως με την εικόνα που του βγάζουν προς τα έξω φαίνεται ο κακός της υπόθεσης, με αυτό να έχει αντίκτυπο και στην οικογένειά του.

Survivor spoiler 03/04: Ρώτησε για οικειοθελείς αποχώρηση ο Κόρο!

Ο ίδιος ο Κόρο ζήτησε από την παραγωγή να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του ώστε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα, ωστόσο η παραγωγή το αρνήθηκε! Εκείνος επέμεινε αλλά και πάλι η παραγωγή αρνήθηκε, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο ο Γιώργος Κόρομι να ζητήσει να αποχωρήσει από το ριάλιτι και να αφήσει το όνειρό του στη μέση. Τότε άνθρωποι της παραγωγής τον ηρέμησαν και απλά του μετέφεραν πως θα πρέπει να ρίξει λίγο τους τόνους ώστε να ξεχαστούν οι εντάσεις που είχε. Γι' αυτό αν έχετε παρατηρήσει εδώ και δύο περίπου βδομάδες ο Κόρο έχει "εξαφανιστεί" από τσακωμούς σε παραλία και αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share