Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Το απίστευτο έπαθλο επικοινωνίας που έρχεται!

Θα γευματίσουν μαζί με όλους τους πρώην παίκτες του Survivor που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο

3 Απριλίου 2021 10:46
Survivor spoiler: Το απίστευτο έπαθλο επικοινωνίας που έρχεται!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποιος είπε ότι το Survivor 4 τελείωσε για τους παίκτες που θα έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης; Ένα απίστευτο έπαθλο επικοινωνίας θα έρθει προς το τέλος του ριάλιτι και το Athensmagazine.gr σας το μεταφέρει!

Θα θυμάστε πως στο Survivor 2 μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη είχε επισκεφτεί τον Άγιο Δομίνικο και είχε κάνει έκπληξη στον καθένα ξεχωριστά! Φέτος θα έχουμε κάτι ανάλογο αλλά όχι με συγγενείς αλλά με πρώην παίκτες του Survivor!

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν ήθελε να δώσει ένα αντίστοιχο έπαθλο στους παίκτες που θα έχουν παραμείνει μέχρι τότε στο Survivor και να έχουν την ευκαιρία να δουν συγγενείς τους από κοντά μετά από 4-5 μήνες, ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό!

Ο λόγος; Το γεγονός πως ζούμε σε εποχές covid! Και αυτό διότι ο κάθε γονιός, αδελφός, γκόμενος, φίλος θα πρέπει να απουσιάσει από την δουλειά του για τρεις βδομάδες, ώστε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο! Μια εβδομάδα καραντίνα πριν πάει, 4-5 μέρες να κάτσει στον Άγιο Δομίνικο και άλλη μια εβδομάδα καραντίνα αφού γυρίσει στην Ελλάδα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι εφικτό.

Survivor spoiler έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler: Αντί για συγγενείς, παλιοί παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο!

Το έπαθλο επικοινωνίας που θα έρθει σε περισσότερο από ένα μήνα θα είναι αντίστοιχο και θα αφορά παίκτες που είχαν πάρει μέρος στο φετινό Survivor αλλά αποχώρησαν! Σίγουρα δεν θα είναι όλοι, αφού μερικοί θα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις να αφήσουν πίσω, αλλά θα είναι άλλοι οι οποίοι αυτή την περίοδο δεν εργάζονται. Όπως για παράδειγμα ο Πάνος Καλλίδης, η Μαριπόζα, η Σοφία Μαργαρίτη, ο Κρις Σταμούλης κ.α.

Φανταστείτε τους παίκτες τώρα που θα δουν μπροστά τους μαζεμένους όλους τους πρώην συμπαίκτες τους στον Άγιο Δομίνικο! Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο θα γευματίσει με όλους τους πρώην παίκτες που θα έχουν πάει στον Άγιο Δομίνικο, είτε ήταν Μαχητές, είτε Διάσημοι, είτε μπλε, είτε Κόκκινοι. Όσο για το πότε θα γίνει αυτό; Το πιο πιθανό είναι μέσα στον Μάιο...

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρη γεμάτη με Survivor spoils, ενώ ήδη σας έχουμε πει την πραγματική αλήθεια για την δημιουργία 2 νέων ομάδων.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share