Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4 - trailer 04/04: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελευθερίου μετά την επίθεση που δέχεται από τους παίκτες!

Ο Λιανός ανακοινώνει νέες ομάδες!

3 Απριλίου 2021 08:50
Survivor 4 - trailer 04/04: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελευθερίου μετά την επίθεση που δέχεται από τους παίκτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει την Κυριακή με ένα νέο συνταρακτικό επεισόδιο! Το trailer που κυκλοφόρησε έχει αφήσει το κοινό άναυδο, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ανακατανομή των ομάδων. Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε και την Ελευθερίου να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δέχεται επίθεση από τους παίκτες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Από τη μία, η ανακοίνωση του παρουσιαστή έρχεται ως έκπληξη για όλους! Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν αναφέρουν κάτι σχετικό για αλλαγές στις ομάδες οπότε κρατάμε μία πισινή, σε περίπτωση που πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού.

Άλλωστε ο ίδιος έχει αποδείξει, ότι έχει χιούμορ και του αρέσει να πειράζει τους παίκτες. Όμως, σε περίπτωση που ισχύει η ανακοίνωσή του, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Από την άλλη, στην αρχή του trailer βλέπουμε ένα νέο καυγά ανάμεσα σε Τζέιμς και Ελευθερία Ελευθερίου, λίγο καιρό μετά από την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους την εβδομάδα που αποχώρησε η Άννα Μαρία.

Αυτή τη φορά, το πλευρό της δυάδας των Μπλε παίρνει και ένα μέρος των Κόκκινων που έχουν ήδη έρθει κοντά, καθώς βλέπουμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει λόγο για "κροκοδείλια δάκρυα" από τη μεριά της τραγουδίστριας.

Από τη μεριά της βέβαια η Ελευθερία δείχνει να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με την επίθεση που δέχεται από τους συμπαίκτες της και καταρρέει τόσο στην παραλία όσο και στις δηλώσεις που κάνει μπροστά στις κάμερες.

Όσα θα δούμε στο αγώνισμα του Survivor

Μπλε και κόκκινοι πέφτουν επίσης στη μάχη για το νέο αγώνισμα επάθλου, το οποίο δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν εξαιρετικά απαιτητικό στίβο μάχης. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Το Athensmagazine.gr ήδη σας έχει δώσει ένα spoil! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί έρχονται κι άλλα!

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share