Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Ταβλαδάκης έδωσε «στεγνά» Τζέιμς-Άννα Μαρία-Μπάρτζη - Δήλωση-φωτιά για τους τρεις παίκτες!

Τι είπε για Μαριαλένα και Σάκη

2 Απριλίου 2021 16:54
Survivor 4: Ο Ταβλαδάκης έδωσε «στεγνά» Τζέιμς-Άννα Μαρία-Μπάρτζη - Δήλωση-φωτιά για τους τρεις παίκτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην τριάδα της Μπλε ομάδας Άννα Μαρία - Τζέιμς - Μπάρτζη.

Οι αποκαλύψεις του Ταβλαδάκη για Άννα Μαρία - Τζέιμς και Μπάρτζη στο Survivor 4

Τώρα που βγήκε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία, θεωρείτε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στους πρώην μπλε;

Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν. Νομίζω ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν και να προσαρτηθούν στους υπόλοιπους. Ειδικότερα ο Τζέιμς, γιατί φοβάται να μην ψηφίζεται κάθε εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι θα ηρεμήσουν πάρα πολύ τα πράγματα.

Η Άννα Μαρία ήταν τελικά ο ενορχηστρωτής ή ο Τζέιμς;

Ο Τζέιμς. Εκείνος πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε.

Ένα άλλο θέμα που συζητιέται πολύ, είναι η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα. Ισχύει ότι είναι μόνο φίλοι πια;

Είναι ξεκάθαρα φίλοι και, από τη στιγμή που υπάρχει κι ένα άτομο για τη Μαριαλένα έξω, καλό είναι να συνεχίσει έτσι όπως είναι, γιατί δεν είναι και σωστό.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κατσούλης στο Survivor

Πώς σας φάνηκε που ο Αλέξης μίλησε γι’ αυτό, τονίζοντας ότι ταιριάζουν πολύ, και άφησε να εννοηθεί ότι έχουν έρθει πιο κοντά;

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, από σεβασμό και μόνο προς το άτομο που είναι έξω. Αν ήταν ελεύθεροι και οι δύο, και να έλεγε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα άτομο που συνδέεται μαζί του, καλό είναι να σεβόμαστε και να μην προχωράμε σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Survivor 4: «Κάρφωσε» Τζέιμς ο Ταβλαδάκης - «Ήθελε να κόψει τα ψάρια από Αλέξη, Ελευθερία και Κρις»

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor και τόνισε, ότι ο Τζέιμς θέλησε να κάνει σε Αλέξη, Ελευθερία και Κρις όσα έκανε στον Τριαντάφυλλο με τα ψάρια ο «Κόρο».

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας θεώρησε άδικη την αποχώρησή του, επισημαίνοντας πως ήταν στημένη, όπως επιχειρήθηκε να γίνει νωρίτερα με τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor 4: Η αποκάλυψη του Γιώργου Ταβλαδάκη για τον Τζέιμς και τις καταστάσεις στην μπλε ομάδα

«Γλυκόπικρη η εμπειρία στο Survivor, έκατσα λίγο. Άξιζα να μείνω περισσότερο, η τριάδα το έκανε αυτό, ούτε επειδή ήμουν χειρότερος για τον Νίκο, ούτε γιατί είπα αυτά που ισχυρίστηκε πως είπα, με έδωσε για να σώσει τον Νίκο, όπως έκανε και ο Νίκος με τη Χριστίνα για να σώσει την Άννα Μαρία.

Από τους τρεις που ήταν υποψήφιοι θα προτιμούσα να φύγει ο Τζέιμς, γιατί το αξίζει λιγότερο από τους υπόλοιπους. Η Άννα Μαρία με αδίκησε αλλά σε συνδυασμό με τον Τζέιμς, όλα τα κάνουν μαζί. Εγώ δεν μετέφερα τίποτα στους παίκτες. Η Χριστίνα θεωρώ ότι όντως πονάει, όταν υπάρχουν γιατροί, μιλάνε αυτοί, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο.

Η απόφαση της πεντάδας να μην αγωνιστεί είναι πολύ λάθος. Μπορούσαν να έχουν υποστηρίξει την Χριστίνα με άλλο τρόπο, δεν μου άρεσε και όταν το είχε κάνει ο Άλεξ με τον Κρις. Δεν πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να παίξω στρατηγικά.

Εγώ δεν τα γνώριζα προσωπικά τα παιδιά. Δεν πήγα μαζί τους στο παιχνίδι, ήμουν 23 μέρες έγκλειστος σε ένα ξενοδοχείο με τον Παύλο Γαλακτερό. Τον Σάκη τον ξέρω χρόνια αλλά έχουμε κάνει παρέα δυο τρεις φορές, δεν είμαστε κολλητοί φίλοι. Τη Μαριαλένα την ήξερα σαν την «κοπέλα του Σάκη», δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ από κοντά.

Δεν νομίζω ότι έδειξα αρχηγικές τάσεις, εγώ προσπαθούσα να είμαι δίκαιος. Υπήρχε μεγάλη αδικία γενικά. Την τρίτη μέρα που είχα μπει, είχε πιάσει αρκετά ψάρια ο Σάκης και ο Τζέιμς δεν ήθελε να δώσουμε στον Άλεξ, την Ελευθερία και τον Κρις που ήταν τότε στο παιχνίδι. Εγώ βγήκα μπροστά, ζήτησα από τον Σάκη να διαχειριστώ τα ψάρια, μου είπε ναι και τα μοίρασα σε όλους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share