Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Νέος Ντάφυ ο Κώστας - Την επόμενη βδομάδα θα πλακωθεί μ' όλη την κόκκινη ομάδα!

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον Κώστα!

1 Απριλίου 2021 12:15
Survivor spoiler: Νέος Ντάφυ ο Κώστας - Την επόμενη βδομάδα θα πλακωθεί μ' όλη την κόκκινη ομάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πως από φίλοι έγιναν εχθροί έτσι θα ξαναγίνουν φίλοι οι Κώστας Παπαδόπουλος και Τριαντάφυλλος!

Τι θέλουμε να πούμε; Όλοι είδαμε πως ο Ντάφυ απομονώθηκε από την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα! Μόλις βγήκε υποψήφιος ήρθε το ξέσπασμα γιατί είναι ένας άνθρωπος που όταν είναι αδικημένος μιλάει! Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κώστα Παπαδόπουλο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Τριαντάφυλλος, πριν από κανα μήνα, δόθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τον Γιώργο Κόρομι, όταν τότε ήταν ακόμα κολλητοί φίλοι! Η αντίδρασή του σόκαρε τους πάντες. Μόλις βγήκαν από το συμβούλιο άρχισε να βρίζει τους πάντες χυδαία και ιδιαίτερα τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο!

Survivor spoiler: Νέος Ντάφυ ο Κώστας

Από εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα παραμένει στην απομόνωση! Σταδιακά άρχισαν όλοι από την κόκκινη ομάδα, με εξαίρεση την Μαριάνθη, να τον κάνουν στην άκρη ωστόσο καταφέρνει και επιβιώνει! Μέχρι πότε θα το αποφασίσει ο κόσμος; Ωστόσο πλέον έρχεται και η σειρά του Κώστα Παπαδόπουλου;

Γιατί ο Κώστας Παπαδόπουλος θα γίνει ο νέος... Τριαντάφυλλος της κόκκινης παραλίας;

Έχουμε παρατηρήσει πως ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όταν αισθάνεται αδικημένος το λέει και τσακώνεται συχνά! Κάπως έτσι πιστεύουμε ότι θα αντιδράσει και ο ζαχαροπλάστης της κόκκινης ομάδας! Είναι δεδομένο πως την επόμενη φορά που οι Κόκκινοι θα χάσουν δύο ασυλίες (μπορεί και μια) ο Κώστας θα είναι υποψήφιος, αν δεν κερδίσει την ατομική! Τι θα συμβεί εκεί; Σίγουρα θα ξεσπάσει! Αν θέλετε πρόβλεψη πιστεύουμε ότι θα προσεγγίσει ξανά τον Τριαντάφυλλο!

Και γιατί θα γίνει αυτό; Διότι στις τελευταίες ψηφοφορίες οι κόκκινοι είχαν τις στάνταρ υποψηφιότητες του Ντάφυ και της Μαριάνθης! Πλέον Μαριάνθη δεν υπάρχει στο πλάνο οπότε στον τάκο θα παραμείνει ο Ντάφυ, η Ελένη και σίγουρα και ο Κώστας! Σε πρώτη φάση πάντα, γιατί αν υπάρξει ατομική στους δύο πρώτους τότε θα βρεθεί και άλλος στο τάκο! Το σίγουρο είναι πως έρχονται πραγματάκια στο Survivor τις επόμενες μέρες...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share