Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έπος του Τζέιμς - Δίδαξε... greek kamaki με αίσθημα στη Γερμανία

Αποκάλυψε τη σχέση του... στο εξωτερικό

31 Μαρτίου 2021 23:59
Survivor 4: Έπος του Τζέιμς - Δίδαξε... greek kamaki με αίσθημα στη Γερμανία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε στους παίκτες όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης και όσα είδε κι εκείνος απ'έξω!

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τζέιμς και στο πέσιμο που έκανε στην Τουρκάλα παίκτρια!

Survivor 4: Το καμάκι και η σχέση του Τζέιμς

«Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τζέιμς τον γυπαετό, ο οποίος μας δείχνει τον λόγο που κάθε χρόνιο τα νησιά μας είναι γεμάτα από τουρίστες», είπε χαρακτηριστικά!

Μετά από γέλια μέχρι δακρύων από όλους τους παίκτες, ο Τζέιμς είπε: «Ελπίζω να μην βλέπουν Survivor στη Γερμανία μόνο», με τον Λιανό να του απαντάει: «Εκεί υπάρχει κάποιο αίσθημα δυνατό», με τον Ροδίτη να παραδέχεται πρώτη φορά τον έρωτά του!

Survivor spoiler: Κόκκινοι και Μπλε κάνουν παρεάκια! Ηλίας με Τζέιμς και Νίκο το πρώτο"

Ο Γιώργος Λιανός μέσω Άγιου Δομίνικου, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera για όσα συμβαίνουν στο Survivor 4, μετά την ένωση.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, η Κόκκινη ομάδα τσακώνεται συνέχεια ειδικά μετά την ένωση. Κάποιοι παίκτες έχουν έρθει κοντά με παίκτες της Μπλε και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται.

«Οι κόκκινοι πλακώνονται συνέχεια. Δεν τους έχει κάνει καθόλου καλό η ένωση. Αφού θέλει ο ζαχαροπλάστης να φτιάξει φράχτη και αρχίζουν τώρα να πετάνε παραγάδια. Δηλαδή αρχίζουν και κάνουν παρεάκια με κάποιους παίκτες των μπλε οι κόκκινοι...», ανέφερε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας «Ο Παππάς με τον Τριαντάφυλλο, ο Ηλίας με τον Τζέιμς και τον Νίκο».

Ενώ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Πιστεύω ότι θα μείνει ο Ντάφυ. Αν φύγει χαλάει το γλυκό. Είναι σαν να φεύγει η άχνη από τον κουραμπιέ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share