Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επίθεση Τριαντάφυλλου σε «Κόρο» - «Μας ήρθες από την Ουγγαρία να ειρωνευτείς τη Θεσσαλονίκη;»

Έξαλλος με το συμπαίκτη του ο «Ντάφυ»

31 Μαρτίου 2021 22:41
Survivor 4: Επίθεση Τριαντάφυλλου σε «Κόρο» - «Μας ήρθες από την Ουγγαρία να ειρωνευτείς τη Θεσσαλονίκη;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επίθεση εναντίον του Γιώργου Κόρομι προχώρησε αυτή την φορά ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, ο οποίος έκανε λόγο για τις ειρωνείες, για τις οποίες τον κατηγορεί σχετικά με τη Θεσσαλονίκη.

Ο «Ντάφυ» και η Μαριάνθη έχουν απομείνει, ουσιαστικά, μόνοι τους στην κόκκινη παραλία, με τους δύο να συζητούν την ειρωνική διάθεση του «Κόρο» προς τους Θεσσαλονικείς και, συγκεκριμένα, το ιδίωμα «με, σε» αντί για «μου, σου», που χρησιμοποιούν.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου στον «Κόρο» για τη Θεσσαλονίκη

Κάπως έτσι, ο τραγουδιστής, που νωρίτερα μίλησε για τη σχέση του με το κούτσουρο, έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλος και αναφέρθηκε σε αυτές τις ειρωνείες. «Τι πρόβλημα έχεις με μια λαϊκή κοπέλα σαν τη Μαριάνθη; Το πρόβλημα έχεις με τους Θεσσαλονικείς και την προφορά; Ήρθες από την Ουγγαρία να μας κοροϊδέψεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor spoiler 31/03: "Δεν θέλω να μιλάμε" - Άγριος τσακωμός Κόρο - Ασημακόπουλου! Σαν δύο ξένοι στην ίδια παραλία

Survivor spoiler: Τι και αν ήταν αυτοκόλλητοι μέχρι σήμερα ακόμα ένας τσακωμός φαίνεται πως έχει λάβει μέρος στη κόκκινη παραλία με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η "κλίκα" που τα έσπασε πρώτη με τον Ντάφυ φαίνεται πως διαλύεται οριστικά αφού οι δύο φίλοι βρίσκονται σε ρήξη και έχουν σταματήσει να κάνουν παρέα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Συγκεκριμένα από το πάρτι της Ένωσης και μετά, σε δύο επεισόδια, θα έχετε διαπιστώσει πως Κόρο και Ασημακόπουλος δεν κάνουν καθόλου παρέα! Το Athensmagazine.gr το εντόπισε και προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Άγιο Δομίνικο και να μάθει λεπτομέρειες. Και μας επιβεβαίωσαν αυτό που είχαμε φανταστεί!

Ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα στα δύο παιδιά του έχει φέρει σε απόσταση και σύντομα αναμένεται να έρθουν σε σύγκρουση και σε ψηφοφορίες, μόλις δηλαδή τελειώσει η υπόθεση Ντάφυ στη κόκκινη ομάδα! Ποιος είναι ο λόγος του τσακωμού;

urvivor spoiler 31/03: Άγριος τσακωμός Κόρο - Ασημακόπουλου!

Survivor spoiler: Γιατί τα "έσπασαν" Κόρο και Ασημακόπουλος

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο. Θα έχετε παρατηρήσει και εσείς, όπως και ο Αλέξης Παππάς που το δήλωσε ανοικτά, πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπαθεί να κάνει λίγο περισσότερη παρέα με τον Τριαντάφυλλο και ο λόγος είναι επειδή ο Ντάφυ έχει "ρεύμα" στο κοινό! Ο Γιώργος έχει αποδείξει πως έχει λίγο πονηριά μέσα του και σου λέει κάτσε να το παίξουμε φίλοι με τον Ντάφυ ώστε να ευνοηθούμε.

Όλο αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Κόρο, ο οποίος έπιασε να του μιλήσει σχετικά και κουβέντα στη κουβέντα ήρθε η παρεξήγηση και πλέον τα δύο παιδιά είναι σαν δύο ξένοι στην ίδια παραλία. Μάλιστα θα έχετε παρατηρήσει πως εδώ και δύο μέρες ο Κόρο έχει έρθει πιο κοντά τόσο με τον Ηλία, όσο και με τον Παύλο, αφήνοντας στην απ' έξω τον Ασημακόπουλος, ο οποίος έχει αποφασίσει να ασχοληθεί λίγο ακόμα με την περίπτωση... Ντάφυ!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share