Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Είναι γεγονός! Ο Σάκης πέρασε τον Τζέιμς στην κατάταξη!

Εφιάλτης για τον Τζέιμς Καφετζή!

31 Μαρτίου 2021 09:32
Survivor spoiler: Είναι γεγονός! Ο Σάκης πέρασε τον Τζέιμς στην κατάταξη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Στη πρώτη θέση της κατάταξης με ποσοστό νικών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης!

Σας είχαμε ενημερώσει από χτες για την εξέλιξη αυτή που φάνταζε πολύ πιθανή και τελικά συνέβη! Ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη (30/03) έκανε τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που έκανε μόνο μια και έτσι τον προσπέρασε και βρίσκεται από σήμερα στη κορυφή της σχετικής λίστας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Τζέιμς Καφετζής από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χτες βρισκόταν στη πρώτη θέση και δεν είχε χάσει επαφή ωστόσο πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ίδιο αφού ο Σάκης μοιάζει ασταμάτητος! Πλέον ο τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται στο 76.6% σε ποσοστό νικών, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει πέσει στο 74.8%! Όσο για την τρίτη θέση, είναι αρκετά πίσω και εκεί βρίσκεται μια γυναίκα και συγκεκριμένα από τη κόκκινη ομάδα.

Ο λόγος για την Καρολίνα που βρίσκεται στο 69,4%, όντας η καλύτερη παίκτρια του Survivor μέχρι σήμερα.

Πάμε να δούμε παρακάτω την κατάταξη των παικτών:

Ο Σάκης πέρασε τον Τζέιμς στην κατάταξη!

Survivor spoiler

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Στο προσκήνιο το «τρίγωνο» Λιβάνη-Μαριαλένα-Κατσούλη - Το τηλεφώνημα Λιάγκα στον τραγουδιστή και η αποκάλυψη! (Video)

Survivor 4: Δεν έχει τελειωμό ο σχολιασμός με πρωταγωνιστές το «τρίγωνο» τον Γιώργο Λιβάνη, τη Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη. Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης (30-03) αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παίκτρια. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την... αποχώρηση της Μαριαλένας!

Ο παρουσιαστής ήθελε να αποφύγει ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, την αποκάλυψη όμως έκανε η Φαίη Σκορδά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κακό να πεις ότι μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο», είπε με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει:

«Εγώ καταλαβαίνω τη λογική ενός ανθρώπου που δεν θέλει να εκτεθεί για το αν σχέση πραγματικά με την Μαριαλένα ή όχι. Προσπαθεί να κάνει τα βήματα του στο τραγούδι και είναι θεμιτό να θέλει να εκμεταλλευτεί και τη δημοσιότητα. Όμως σαν άντρας ούτε μπορεί να την «αδειάσει» και να πει δεν έχει σχέση, ούτε όμως ότι έχει.

Το παιδί αυτό κάθε μέρα βλέπει να υπάρχει μια σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, έχεις τις επιφυλάξεις του. Τώρα δεν μπορεί να εκτεθεί», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share