Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 31/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

31 Μαρτίου 2021 08:30
Survivor spoiler 31/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τελευταία μέρα της εβδομάδας (31/03) στο Survivor 4 με τις δύο ομάδες να μάχονται για το έπαθλο, το οποίο είναι άγνωστο ακόμα τι θα είναι.

Χτες είδαμε για δεύτερη σερί μέρα τους μπλε να κερδίζουν με 10-7 τους κόκκινους, με αποτέλεσμα και οι τρεις υποψήφιοι να είναι από την κόκκινη ομάδα! Ντάφυ, Μαριάνθη και Ελένη Χαμπέρη είναι οι παίκτες που παίζουν τη θέση τους στον Άγιο Δομίνικο και μπορείτε να μπείτε στο Athensmagazine.gr για να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι και μετά το σημερινό επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 31/03

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι κόκκινοι έχουν αποδείξει πως βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι! Οι δύο σερί ήττες από μια ομάδα, που ειδικά χτες, δεν "καιγόταν" για τη νίκη πρέπει να προβληματίσει την ομάδα. Από την άλλη οι μπλε με την επιστροφή του Σάκη Κατσούλη στην αγωνιστική μάχη είναι μια άλλη ομάδα! Το σερί είναι μπλε και έχουν το πάνω χέρι αυτές τις μέρες. Γίνεται όμως να βάλουν ένα φρένο οι κόκκινοι;

Survivor spoiler 31/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Απόψε έχουμε λοιπόν νέα μάχη ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα το έπαθλο! Αν είναι επικοινωνίας θα συνοδεύεται σίγουρα και από έπαθλο φαγητού, αφού αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε το συγκεκριμένο έπαθλο! Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και αγώνισμα για σούπερ έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Survivor spoiler 31/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Στο αγωνιστικό κομμάτι! Τα είπαμε και παραπάνω. Οι μπλε είναι σε καλό μουντ και μόνο αν χαλαρώσουν θα έρθει η ήττα. Σε συνδυασμό με την επιστροφή του Τριαντάφυλλου στην αγωνιστική δράση, οι κόκκινοι δείχνουν να τα έχουν πάλι δύσκολα! Θα επιβεβαιωθεί όμως αυτό; Το Athensmagaizne.gr μόλις μάθει το σίγουρο survivor spoil θα σας το μεταφέρει! Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά αποκλειστικά θέματα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share