Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μύδροι από τον Ντάνο - «Την φετινή σεζόν στο παιχνίδι...»

Αποκάλυψε τις επαφές που έγιναν για να παρουσιάσει το ριάλιτι - Ποια η γνώμη του για τον Λιανό

30 Μαρτίου 2021 18:58
Survivor 4: Μύδροι από τον Ντάνο - «Την φετινή σεζόν στο παιχνίδι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μύδροι υπήρξαν και από την πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor, με τον νικητή του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του από όσα βλέπει.

Ο Ντάνος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» με αφορμή το πάρτι της ένωσης, αναφέροντας πως ήταν μια ξεχωριστή ημέρα, που δε θα ξεχάσει για πολλούς λόγους, αναφορικά με το πρώτο Survivor. Παράλληλα, έκανε την κριτική του σε όσα προβάλλονται φέτος, αποθεώνοντας τον Γιώργο Λιανό και απαντώντας στο αν θα παρουσίαζε το παιχνίδι, με τον Γιώργο Λιάγκα παράλληλα να αποκαλύπτει το μισθό που έπαιρνε ο Ντάνος.

Survivor 4: Η κριτική του Ντάνου και η πιθανότητα να το παρουσιάσει

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη της ένωσης. Είδα επιτέλους τον εαυτό μου στον καθρέφτη και πόσα κιλά είχα χάσει. Είναι άλλη η αίσθηση να είσαι καθαρός μετά από τόσο καιρό, αν και μετά έπρεπε να... τραγουδήσουμε για να φάμε. Ήταν, βέβαια, μια μέρα χαλάρωσης που μας βοήθησε. Προσπαθώ ακόμη... να ξεχάσω το τραγούδι που είπα.

Είδα λίγο από την αρχή του φετινού παιχνιδιού, γιατί είχε γίνει η συζήτηση να το παρουσιάσω. Θεωρώ, ότι περισσότερο προβάλλεται το στοιχείο του ριάλιτι μέσα από τους παίκτες. Δεν νομίζω, ότι θα το παρουσιάσω γενικά, ο Λιανός τα πάει πολύ καλά».

Survivor spoiler: Πολύ καλύτερος από τον Ντάνο ο Τζέιμς βάσει στατιστικών!

Survivor spoiler: Μπορεί αρκετοί να γελάσετε όμως ο Τζέιμς Καφετζής, μέχρι στιγμής, είναι ένα επίπεδο πάνω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο αγωνιστικά βάση στατιστικών!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μπορεί ακόμα το Survivor 4 να μην βρίσκεται ούτε στη μέση του, μπορεί ο Ντάνος να είχε παίξει ακριβώς τους τριπλάσιους αγώνες από τον Τζέιμς όμως τα στατιστικά δεν λένε ποτέ ψέματα! Ο Ροδίτης παίκτης της μπλε ομάδας ήταν αρκετά καλύτερος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Εντάξει θα συμφωνήσουμε πως οι αντίπαλοι που έπαιζε ο Ντάνος ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχει αγωνιστεί ο Τζέιμς Καφετζής στο φετινό Survivor, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε ένα στατιστικό δεδομένο! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε αντίπαλος συνήθως με τον Μάριο Πρίαμο ή με αντιπάλους όπως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Αντίθετα ο Τζέιμς παίζει με παίκτες όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος ή στην χειρότερο ο Γιώργος Κόρομι. Παίκτες που στο πρώτο Survivor δεν θα περνούσαν ούτε απ' έξω.

Τι ποσοστά έχει τώρα ο Τζέιμς σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Ο Ροδίτης παίκτης έχει αγωνιστεί σε 100 "ραν" ακριβώς και έχει ποσοστό επιτυχίας 81%! Αντίθετα ο Ντάνος σε 300 "ραν" που έπαιξε είχε ποσοστό επιτυχίας 60,8%! Φυσικά για να είμαστε σωστοί θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε με τι ποσοστό θα ολοκληρώσει το Survivor 4 ο Τζέιμς Καφετζής! Πάντως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό πολύ δύσκολα δεν θα τερματίσει πάνω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δείτε τις λίστες με τα στατιστικά από το Survivor 2017 και το Survivor 2021 αναλυτικά:

Στατιστικά Survivor 2017

Στατιστικά Survivor 2021

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share