Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Μπράβο τους! Παύλος και Μαριάνθη οι μόνοι που δεν χλεύασαν τον Ντάφυ στο ζέσταμα

Παιδί με αξίες ο Παύλος και το απέδειξε γι' ακόμα μια φορά!

30 Μαρτίου 2021 10:31
Survivor: Μπράβο τους! Παύλος και Μαριάνθη οι μόνοι που δεν χλεύασαν τον Ντάφυ στο ζέσταμα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Το σκηνικό του επεισοδίου της Δευτέρας (29/03) στο Survivor ήταν σίγουρο το ζέσταμα του Τριαντάφυλλου, το οποίο γλέντησε και το Twitter!

Εμείς από την πρώτη στιγμή πήραμε θέση και χαρακτηρίσαμε τραγικό το περιστατικό, όχι τόσο για τα γέλια των συμπαικτών του, αλλά για το γεγονός πως η παραγωγή αποφάσισε να προβάλλει στην τηλεόραση το συγκεκριμένο περιστατικό!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του παίκτη είναι έξαλλη και ζητάει να επικοινωνήσει με τον Ατζούν, ώστε να ζητήσει να σταματήσει αυτός ο χλευασμός προς το πρόσωπο του τραγουδιστή!

Τι είδαμε χτες; Τον Τριαντάφυλλο να "τσεκάρει" το πόδι του ώστε να δει αν είναι σε φάση να παίξει, μετά τον τραυματισμό του και την ίδια ώρα συμπαίκτες και αντίπαλοι ξέσπασαν στα γέλια! Ποιοι ήταν οι δύο παίκτες όμως που στάθηκαν βράχοι και δεν γέλασαν στιγμή;

Η Μαριάνθη και ο Παύλος! Η Μαριάνθη βρίσκεται κοντά με τον Ντάφυ, άρα είναι λογικό να μην βρει αστεία την όλη φάση και από την άλλη ο Παύλος Γαλακτερός είναι ένα παιδί που έχει δείξει το ήθος που έχει ως άνθρωπος και δεν θα το έκανε ποτέ αυτό!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως και από την αντίπαλη ομάδα δεν γέλασαν ούτε ο Νίκος Μπάρτζης, ούτε ο Αλέξης Παππάς!

Θυμηθείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share