Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάνος Καλίδης: Ποιο Survivor; Μπαίνει στο House of Fame

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία...

30 Μαρτίου 2021 08:59
Πάνος Καλίδης: Ποιο Survivor; Μπαίνει στο House of Fame
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Καλίδης ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor 4 που ενώ κατάφερε στην αρχή να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό στην συνέχεια κέρδισε τους τηλεθεατές και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με την οικογένειά του, εκτός από το ότι βγαίνει σε εκπομπές και μιλάει για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ΣΚΑΙ, λοιπόν, σκέφτηκε να τον αξιοποιήσει αυτή την φορά κάπου άλλου. Σου λέει τραγουδιστής είναι, τι show έχουμε εμείς με τραγούδι; Το House of fame που δεν τα πηγαίνει και καθόλου καλά στην τηλεθέαση, οπότε για να τον βάλουμε λίγο εκεί μέσα να δούμε αν υπάρχει ελπίδα...

Η ανάρτηση του Πάνου Καλίδη για το House of fame

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories του, αποκαλύπτοντάς πως θα πάει ως καλεσμένος για να δώσει μουσικές συμβουλές στους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας.

Πάνος Καλίδης: Μπαίνει στο House of Fame

Survivor 4: Ο Καλίδης... έδωσε στεγνά Άννα Μαρία και Μπάρτζη - «Οι δυο τους έχουν κάτι...»

Ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως ήρθε να... ταράξει ακόμη περισσότερο τα ήδη ανήσυχα ύδατα στο Survivor, με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο μέχρι και για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Ο τραγουδιστής, που «κάρφωσε» μέχρι και την ίδια την παραγωγή του ΣΚΑΪ, μίλησε για το ποια είναι η πραγματικότητα στη σχέση των δύο, αν και δε θέλησε να πει πολλές λεπτομέρειες, αφήνοντας την Άννα Μαρία να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Πάνου Καλίδη για Άννα Μαρία-Νίκο

«Υπήρχαν ορισμένοι, που μιλούσαν για ηθική και για αυτό ο Αλέξης αντέδρασε. Το να απευθυνθείς, όμως, σε ένα άτομο για τη ζωή του εκτός παιχνιδιού δεν είναι ωραίο.

Η Άννα Μαρία έχει κάτι με τον Νίκο, αλλά αφού δεν το έχουν ξεκαθαρίσει, εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι πολύ κοντά οι δυο τους, αλλά ένα "σε αγαπώ", όπως ακούστηκε να του λέει φεύγοντας, θα μπορούσε να είναι και φιλικό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share