Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ένταση με Τριαντάφυλλο και Ασημακόπουλο - «Γιατί δε λες για την Καρολίνα; - Είσαι λαϊκιστής»

Νέος τσακωμός στο συμβούλιο

30 Μαρτίου 2021 01:26
Survivor 4: Ένταση με Τριαντάφυλλο και Ασημακόπουλο - «Γιατί δε λες για την Καρολίνα; - Είσαι λαϊκιστής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τους δύο παίκτες να τσακώνονται για ακόμη μια φορά με αφορμή το αγώνισμα ασυλίας, όπου η ομάδα τους ηττήθηκε.

Survivor 4: Νέος καβγάς Τριαντάφυλλου και Ασημακόπουλου

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ασημακόπουλο κι εκείνος εξέφρασε την άποψη, ότι ο «Ντάφυ» δεν έπρεπε να αγωνιστεί, αφού δεν ήταν απολύτως υγιής, ενώ χάρισε και τρεις πόντους στην μπλε ομάδα. Ο τραγουδιστής απάντησε, ζητώντας του το λόγο που δεν ανέφερε και την Καρολίνα, η οποία επίσης έφερε τρεις ήττες.

«Τριαντάφυλλε, είσαι απλά ένας λαϊκιστής», ήταν η αντίδραση του Ασημακόπουλου, που παράλληλα κατηγόρησε το συμπαίκτη του πως ό,τι λέει, γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον Αλέξη Παππά.

Survivor spoiler: Απίστευτη γκάφα! Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε στον "αέρα" της Ένωσης το μεγάλο ψέμα της παραγωγής!

Survivor spoiler: Μια τρομερή γκάφα της παραγωγής πρόδωσε στον "αέρα" της Ένωσης ο Τριαντάφυλλος, την οποία όμως ελάχιστοι κατάλαβαν!

Τι συνέβη; Η νέα εποχή του Survivor είναι γεγονός με τους μπλε και τους κόκκινους να μένουν ποια σε κοινή παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων έχουν φτιάξει και όπως είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης είναι μια ωραίο ατμόσφαιρα! Για πόσο όμως;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Απίστευτη γκάφα! Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε στον

Πάμε ωστόσο στο θέμα μας! Χτες είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να μεταμορφώνονται και να απολαμβάνουν το φαντασμαγορικό πάρτι της Ένωσης με τραγούδια και χορό! Στο πάρτι είδαμε κάθε παίκτη να τραγουδάει ξεχωριστά από ένα τραγούδι το οποίο είχαν κάνει πρόβα τις προηγούμενες ημέρες! Εκεί ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε το μεγάλο μυστικό της παραγωγής!

Survivor spoiler: Ποιο είναι το μυστικό της παραγωγής που πρόδωσε ο Τριαντάφυλλος;

Πάμε λοιπόν στο "ζουμί" της υπόθεσης! Αρχικά η παραγωγή μας παρουσίασε ως ξαφνική απόφαση το πάρτι της Ένωσης στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας, δηλαδή ακριβώς 6 μέρες πριν!

Εκεί καταλάβαμε από τους αντιδράσεις τους ότι οι παίκτες το έμαθαν ξαφνικά! Αμ δε... Ο Τριαντάφυλλος τους πρόδωσε! Τι είπε στον "αέρα" της Ένωσης που δεν κόπηκε στο μοντάζ και μάλιστα το επανέλαβαν αρκετοί παίκτες και αργότερα; Πως το κομμάτι που τραγουδούσε ο κάθε παίκτης το έκανε πρόβα για δύο εβδομάδες! Άρα εδώ και δύο εβδομάδες οι παίκτες γνώριζαν το πότε ακριβώς θα γίνει η έκπληξη! Επομένως καμία έκπληξη δεν είχαμε από την πλευρά των παικτών και το όλο σκηνικό ήταν ένα κακοστημένο ριάλιτι!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share