Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Τα πάνω κάτω στην κόκκινη ομάδα - Νικητής στην ατομική ασυλία ο Παύλος Γαλακτερός

Μεγάλη ευθύνη για πρώτη φορά στους ώμους του

30 Μαρτίου 2021 00:30
Survivor 4: Τα πάνω κάτω στην κόκκινη ομάδα - Νικητής στην ατομική ασυλία ο Παύλος Γαλακτερός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη, που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να ψηφίσει στο συμβούλιο, αλλά αυτός που δεν μπορεί να ψηφιστεί είναι ο Παύλος Γαλακτερός, που πήρε την ατομική ασυλία.

Μετά την προηγούμενη νίκη της Νικολέτας Μαυρίδη, ο Παύλος παίρνει το έπαθλο, δείχνοντας τη δυναμική του ως παίκτης απέναντι στον «Κόρο» που κόντεψε να πάρει άλλη μια ατομική ασυλία. Στο κλασικό αγώνισμα ισορροπίας τα κατάφερε για ακόμη μια φορά και είναι υποχρεωμένος να υποδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4: Μεγάλη νίκη του Παύλου στην ατομική ασυλία

Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει το ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, αν οι «Κόκκινοι» χάσουν και στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας. Κι αυτό, γιατί οι στόχοι είναι ξεκάθαρα οι Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη, οπότε σε ενδεχόμενη ήττα πρέπει να υποδειχθεί ένας παίκτης, ο οποίος προέρχεται από την υποομάδα των οκτώ παικτών, που την απαρτίζουν.

Από την επιλογή του Παύλου, πάντως, θα φανεί το κατά πόσο είναι συνδεδεμένος με αυτή την κλίκα, καθώς και τα δικά του κριτήρια επιλογής, παίρνοντας για πρώτη φορά μεγάλη ευθύνη στα χέρια του, φέρνοντας ενδεχομένως αναταράξεις στην παραλία.

Survivor spoiler: Νέα… κωλοτούμπα μεγατόνων Τζέιμς και Μπάρτζη - Θέλουν να μπουν στην υποομάδα «Κόρο» και Ασημακόπουλου

Survivor spoiler: Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται στην «κόκκινη» παραλία με την έλευση των παικτών της μπλε ομάδας, με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη όχι μόνο να… ξεχνούν τα πάντα, αλλά και να ετοιμάζονται να μπουν στη μεγάλη υποομάδα της κόκκινης, που έχει ως ηγέτες τους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση του Τζέιμς, πρωτίστως, και του Νίκου δευτερευόντως δεν είναι η καλύτερη δυνατή με αυτούς τους δύο παίκτες από την εποχή, που βρίσκονταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών. Οι καβγάδες ήταν ομηρικοί και η ομάδα είχε χωριστεί σε δύο υποομάδες, που καθεμία ξεχωριστά μοιραζόταν τις προμήθειες, τις… ψαριές και τα μαγειρέματα. Από τότε και μέχρι σήμερα, οι προαναφερθέντες τέσσερις παίκτες συνεχίζουν να βρίσκονται στα «μαχαίρια».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όπως σας ενημέρωσε, άλλωστε, το Athensmagazine.gr, ο Τζέιμς και ο Ασημακόπουλος θα έρθουν στα χέρια, κάτι που δείχνει και το «πολεμικό» μεταξύ τους κλίμα. Ο Ροδίτης, όμως, έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις πως πιστεύει ακράδαντα στην φράση, ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και συνειδητοποιεί, ότι έχοντας πια να αντιμετωπίσει τις δύο υποομάδες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, θα βρεθεί μαζί με τον Μπάρτζη σε πολύ δύσκολη θέση σε επόμενη ψηφοφορία.

Ανατροπή Τζέιμς και Μπάρτζη στο Survivor

Survivor spoiler: Έτσι θα επιδιώξουν να μπουν στην «κόκκινη» υποομάδα Τζέιμς και Μπάρτζης

Κι επειδή με την υπόλοιπη «μπλε» ομάδα η κατάσταση… μυρίζει μπαρούτι, θα επιδιώξουν να μπουν στην υποομάδα των «Κόκκινων». Πώς, όμως, θα τα καταφέρουν; Η προσέγγιση, ασφαλώς, δε θα γίνει στους «Κόρο» και Ασημακόπουλου, αλλά σε άλλους παίκτες, με τους οποίους δεν έχουν (ακόμη τουλάχιστον) τεταμένες σχέσεις. Ο Ηλίας Μπόγδανος, η Καρολίνα Καλύβα και ο Παύλος Γαλακτερός, για παράδειγμα, είναι παίκτες δυνατοί, οι οποίοι διαθέτουν το δικό τους έρεισμα στην υποομάδα των «Κόκκινων», αποτελώντας έναν καλό στόχο για τους δύο «μπλε» παίκτες.

Προσεγγίζοντας αυτούς τους παίκτες, λοιπόν, ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης θα επιχειρήσουν να… τρυπώσουν στην «κόκκινη» υποομάδα. Το αν, τώρα, καταφέρουν να ενωθούν με τους υπόλοιπους, ή να αποσπάσουν πιθανούς συμμάχους, θα φανεί στις επόμενες ημέρες, καθώς η αντίδραση «Κόρο» και Ασημακόπουλου πρέπει να θεωρείται βέβαιη, με τις εξελίξεις να έχουν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον στην παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share