Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Εξελίξεις με την υγεία του Τριαντάφυλλου - Ο Λιανός τον ενημέρωσε αν μπορεί να αγωνιστεί

Τι θα κάνει τελικά;

29 Μαρτίου 2021 22:57
Survivor 4: Εξελίξεις με την υγεία του Τριαντάφυλλου - Ο Λιανός τον ενημέρωσε αν μπορεί να αγωνιστεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν με την υγεία του Τριαντάφυλλου στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να τον ενημερώνει σχετικά με το ποιο είναι το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετωπίζει, καθώς και το αν μπορεί να αγωνιστεί.

Λίγο πριν αρχίσει να ζητά εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στην παραλία, λίγο μετά την ένωση, με τους τσακωμούς να ξεκινούν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ο παρουσιαστής ανέφερε τη διάγνωση των «μεγαλογιατρών» του Αγίου Δομίνικου, εξηγώντας το λόγο που, εδώ και καιρό δεν μπορεί ο «Ντάφυ» να αγωνιστεί.

Survivor 4: Η ανακοίνωση του Λιανού για τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου

Συγκεκριμένα, επεσήμανε πως υποφέρει από δισκοκήλη, με τους γιατρούς όμως να θεωρούν πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη και σε τρεις ημέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος και μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, αν εκείνος το αποφασίσει. Ο Τριαντάφυλλος δεν ξεκαθάρισε το τι θα έκανε τελικά, αλλά έμεινε στο ότι θα πραγματοποιήσει πρώτα ένα «ζέσταμα».

Survivor spoiler: Απίστευτη γκάφα! Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε στον "αέρα" της Ένωσης το μεγάλο ψέμα της παραγωγής!

Survivor spoiler: Μια τρομερή γκάφα της παραγωγής πρόδωσε στον "αέρα" της Ένωσης ο Τριαντάφυλλος, την οποία όμως ελάχιστοι κατάλαβαν!

Τι συνέβη; Η νέα εποχή του Survivor είναι γεγονός με τους μπλε και τους κόκκινους να μένουν ποια σε κοινή παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων έχουν φτιάξει και όπως είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης είναι μια ωραίο ατμόσφαιρα! Για πόσο όμως;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Απίστευτη γκάφα! Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε στον

Πάμε ωστόσο στο θέμα μας! Χτες είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να μεταμορφώνονται και να απολαμβάνουν το φαντασμαγορικό πάρτι της Ένωσης με τραγούδια και χορό! Στο πάρτι είδαμε κάθε παίκτη να τραγουδάει ξεχωριστά από ένα τραγούδι το οποίο είχαν κάνει πρόβα τις προηγούμενες ημέρες! Εκεί ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε το μεγάλο μυστικό της παραγωγής!

Survivor spoiler: Ποιο είναι το μυστικό της παραγωγής που πρόδωσε ο Τριαντάφυλλος;

Πάμε λοιπόν στο "ζουμί" της υπόθεσης! Αρχικά η παραγωγή μας παρουσίασε ως ξαφνική απόφαση το πάρτι της Ένωσης στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας, δηλαδή ακριβώς 6 μέρες πριν!

Εκεί καταλάβαμε από τους αντιδράσεις τους ότι οι παίκτες το έμαθαν ξαφνικά! Αμ δε... Ο Τριαντάφυλλος τους πρόδωσε! Τι είπε στον "αέρα" της Ένωσης που δεν κόπηκε στο μοντάζ και μάλιστα το επανέλαβαν αρκετοί παίκτες και αργότερα; Πως το κομμάτι που τραγουδούσε ο κάθε παίκτης το έκανε πρόβα για δύο εβδομάδες! Άρα εδώ και δύο εβδομάδες οι παίκτες γνώριζαν το πότε ακριβώς θα γίνει η έκπληξη! Επομένως καμία έκπληξη δεν είχαμε από την πλευρά των παικτών και το όλο σκηνικό ήταν ένα κακοστημένο ριάλιτι!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share