Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Τσαλίκης... βαθμολόγησε τον Σάκη - «Εγώ του βάζω...»

Έδωσε και... εξήγηση ο τραγουδιστής

29 Μαρτίου 2021 18:11
Survivor 4: Ο Τσαλίκης... βαθμολόγησε τον Σάκη - «Εγώ του βάζω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πάρτι της ένωσης στο Survivor είχε, μεταξύ άλλων, και τον «τέλειο άνδρα», ένα τραγούδι-σταθμό στην καριέρα του Γιώργου Τσαλίκη, που εκτελέστηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού από τον Σάκη Κατσούλη.

«Του σκότωσα το τραγούδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης, που παράλληλα έβαλε τον καλύτερο βαθμό στη Μαριαλένα, και ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την παρουσία του υποψήφιου μιμητή του, λέγοντας και το τι βαθμολογία θα του έβαζε.

Survivor 4: Η βαθμολογία του Γιώργου Τσαλίκη στον Σάκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρήκε πολύ καλή την ερμηνεία του και με ένα στόρι που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε τη δική του αξιολόγηση ως φανατικός θαυμαστής του Survivor 4.

«Τέλειος... Έτσι και κοκοράκι... Μπες...Η Μαριαλένα του λέει τους στίχους...Να το λέμε ότι έχει και πολλούς στίχους. Εγώ του βάζω 10... Έτσι αγόρι μου δείξε τους...10αρι αδερφέ» σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Survivor spoiler: Η Μαριαλένα ζήτησε να τραγουδήσει Λιβάνη αλλά η παραγωγή της επέβαλε το "αγοράκι μου" λόγω... Κατσούλη!

Survivor 4: Το βράδυ της Κυριακής, η Μαριάλενα τραγούδησε στο πάρτι της ένωσης του Survivor το «αγοράκι μου στο τέλος θα το δεις, κοριτσάκι σαν εμένα δεν θα βρεις!». Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως είχε ζητήσει από την παραγωγή άλλο τραγούδι!

Το «Πρωινό» σχολιάζοντας το φαντασμαγορικό πάρτυ της ένωσης, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με τις επιλογές των τραγουδιών τους.

Η Μαριαλένα λοιπόν παρόλο που ερμήνευσε το τραγούδι της Άντζυς Σαμίου, η ίδια είχε προβάρει ήδη από την Αθήνα να πει το «Που και που», ένα τραγούδι που ερμήνευσε σε επανεκτέλεση, ο Γιώργος Λιβάνης.

Ωστόσο, η παραγωγή είχε άλλα σχέδια και της το αρνήθηκε για αυτό και της έδωσαν αυτό της Άντζυς Σαμίου, ένα τραγούδι που κατάφερε μεταξύ των άλλων να προκαλέσει αντιδράσεις, μιας και ήταν γεμάτο νόημα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share