Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Το καμάκι του Τζέιμς σε Τουρκάλα παίκτρια και το «άκυρο» λόγω... ηλικίας (Video)

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

29 Μαρτίου 2021 15:15
Survivor 4: Το καμάκι του Τζέιμς σε Τουρκάλα παίκτρια και το «άκυρο» λόγω... ηλικίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα υπερπολυτελές πάρτι για τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ανανεώνονται, να φορούν τα καλά τους και να ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά.

Πριν από αυτό όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίστηκε στην παραλία και μίλησε με τους παίκτες για εκείνα που επρόκειτο να συμβούν και δεν έλειψε το greek καμάκι!

Όταν λοιπόν ο Τούρκος παραγωγός έκανε τις συστάσεις, ο Τζέιμς Καφετζής εντυπωσιάστηκε βλέποντας μία από τις Τουρκάλες και δεν δίστασε να ζητήσει μπροστά σε όλους πληροφορίες.

Ο Τζέιμς σαν άλλος... γύπας ζήτησε να μάθει το όνομα μιας παίκτριας στην οποία δεν αναφέρθηκε ο Ατζούν η οποία μάλιστα είναι τενίστρια. Στην Τουρκία έδειξαν και την χυλόπιτα που έφαγε ο Τζέιμς Καφετζής λόγω ηλικίας, καθώς η Τουρκάλα παίκτρια είναι αρκετά μεγαλύτερη του.

Survivor spoiler 29/03: Πλακώθηκαν Ελευθερία - Τζέιμς! Την έβριζε χυδαία ο Ροδίτης

Survivor spoiler 29/03: Κόλαση από την πρώτη μέρα κοινής παρουσίας στην παραλία για κόκκινους και μπλε με πρωταγωνιστές παίκτες της δεύτερης ομάδας!

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Τζέιμς Καφετζή! Η αλήθεια είναι πως η Κύπρια τα έχει μαζεμένα τόσο στον Τζέιμς όσο και στον Νίκο Μπάρτζη και έβγαλε μια αντιπάθεια ακόμα και στην Ένωση όπου τους βαθμολόγησε με 2 και με 3, δείχνοντας μια άνευ λόγου κακία!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τζέιμς, ο οποίος η αλήθεια είναι πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Έτσι την επόμενη μέρα της Ένωσης, ο Ροδίτης παίκτης ειρωνεύτηκε την Ελευθερία λέγοντας πως ακόμα και στο πάρτι της Ένωσης έβγαλε το κόμπλεξ της απέναντι σ' εκείνον και τον ίδιο με την ίδια να "τσιμπάει" και να του κάνει επίθεση!

Survivor spoiler 29/03: Πλακώθηκαν Ελευθερία - Τζέιμς!

Survivor spoiler: Έβρισε την Ελευθερία ο Τζέιμς

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και παρότι ο Τζέιμς είχε απέναντί του μια γυναίκα δεν συγκρατήθηκε και άρχισε να την βρίζει χυδαία! Μάλιστα ο τσακωμός ήταν τόσο έντονος που μπήκαν ανάμεσά τους ακόμα και μέλη της κόκκινης ομάδας ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση!

Τα λόγια είναι η αλήθεια πως δεν λέγονται ούτε γράφονται δημόσια με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπά σε κλάματα και να φωνάζει πως δεν θέλει να της απευθύνει ποτέ ξανά τον λόγο ο Τζέιμς και πως για εκείνη έχει τελειώσει ως άνθρωπος! Η αλήθεια είναι πως η όλη φάση σχολιάστηκε αρνητικά από όλους ενώ και ο Νίκος Μπάρτζης προσπαθούσε να ηρεμήσει το φιλαράκι του.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share