Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Εξέλιξη βόμβα! Εισήγηση των γιατρών να αποχωρήσει ο Tριαντάφυλλος από το Survivor!

Οι μεγαλογιατροί είχαν άσχημα μαντάτα για τον Ντάφυ!

29 Μαρτίου 2021 10:24
Survivor spoiler: Εξέλιξη βόμβα! Εισήγηση των γιατρών να αποχωρήσει ο Tριαντάφυλλος από το Survivor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αποκάλυψη βόμβα του Athensmagazine.gr σχετικά με τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου και το μέλλον του στο Survivor 4!

Τι συνέβη; Την προηγούμενη βδομάδα ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει τον Τριαντάφυλλο πως τις επόμενες μέρες θα έρθει ειδικός γιατρός για τον ίδιο στον Άγιο Δομίνικο ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του και το σενάριο να αποχωρήσει είναι πιο ορατό από ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Εισήγηση των γιατρών να αποχωρεί ο Tριαντάφυλλος από το Survivor!

Μπορεί ο Ντάφυ να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, να σαρώνει σε ψήφους όταν βγαίνει υποψήφιος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν κινδυνεύει η θέση του στο Survivor! Εδώ και αρκετές ημέρες σας έχουμε ενημερώσει πως ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι και ειδικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που συνεχώς ειρωνεύεται τον συμπαίκτη του!

Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του Τριαντάφυλλου στο Survivor και πολλά θα κριθούν από την παραγωγή και αν θα κρίνει πως μπορεί να κρατήσει έναν παίκτη για καιρό τραυματία στο παιχνίδι! Άλλωστε έχουμε πει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, εκτός της αποχώρησης της εβδομάδας.

Survivor spoiler: Οι γιατροί εισηγήθηκαν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Πάμε τώρα στην αποκλειστική είδηση που σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr πριν το διαβάσετε αλλού! Σύμφωνα λοιπόν με πηγές μας οι γιατροί που είδαν τον Τριαντάφυλλο εισηγήθηκαν την αποχώρησή του από το Survivor 4 και επομένως από τον Άγιο Δομίνικο και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Survivor spoiler: Εξέλιξη βόμβα!

Ο τραυματισμός του θα χρειαστεί περίπου 3 βδομάδες ακόμα ξεκούραση και σε συνδυασμό με τις άλλες τρεις που βρίσκεται ήδη εκτός εκτοξεύει το διάστημα αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους!

Ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται ακόμα δεδομένο πως θα αποχωρήσει σίγουρα από το Survivor, αφού είναι ένας παίκτης που φέρνει νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι! Εφόσον δεν τον πετάξει ο κόσμος εκτός, η παραγωγή θα βρει τον τρόπο της να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share