Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/03, part.2: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

29 Μαρτίου 2021 09:35
Survivor spoiler 29/03, part.2: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα (29/03) με τους παίκτες της ηττημένης ομάδας να δίνουν μάχη για την ατομική ασυλία της ημέρας!

Η νέα εποχή του Survivor είναι γεγονός με τους μπλε και τους κόκκινους να μένουν ποια σε κοινή παραλία. Οι σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων έχουν φτιάξει και όπως είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης είναι μια ωραίο ατμόσφαιρα! Για πόσο όμως; Πλέον οι φιλίες και οι συμπάθειες μένουν στην άκρη αφού από σήμερα (29/03) επιστρέφουμε στη δράση με τις δύο ομάδες να μάχονται για την ασυλία!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 29/03

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας ωστόσο ήρθε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Ο Ατζούν μας φυλάει κάποια έκπληξη και κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Survivor spoiler 29/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Μπλε ή κόκκινοι;

Απόψε λοιπόν έχουμε τον πρώτο αγώνα μετά την ένωση των ομάδων και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα έχουν επηρεαστεί από τις νέες συνθήκες. Πλέον οι παίκτες των δύο ομάδων είναι φαγωμένοι, έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους και είναι έτοιμη για έναν απολαυστικό στίβο μάχης!

Survivor spoiler 29/03 ατομική

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός για τους κόκκινους παραμένει λόγω τραυματισμού ο Τριαντάφυλλος, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους μπλε με τον Σάκη Κατσούλη! Η απουσία των μπλε σίγουρα είναι πιο σημαντική κι αυτό δίνει ένα προβάδισμα στη κόκκινη ομάδα για νίκη, στο πρώτο έπαθλο μετά την Ένωση! Το προβάδισμα αυτό όμως δεν θα επιβεβαιωθεί καθώς την ασυλία κερδίζουν οι μπλε!

Survivor spoiler 29/03: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Αφού οι κόκκινοι χάνουν την ασυλία θα κληθούν να παίξουν για την ατομική! Το Athensmagazine.gr είναι σε φάση να γνωρίζει ποιος είναι αυτός που την κερδίζει! Νικητής της ατομικής ασυλίας είναι ξανά ο Γιώργος Κόρομι.

Survivor spoiler 29/03

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share