Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Survivor: Δεν άντεξε ο Τζέιμς - Έβαλα τα κλάματα για την Άννα Μαρία

"Με εχει πονέσει πάρα πολύ που έφυγε δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ"

28 Μαρτίου 2021 21:24
Survivor: Δεν άντεξε ο Τζέιμς - Έβαλα τα κλάματα για την Άννα Μαρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με λυγμούς και κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4.

Ο Τζέιμς Καφετζής πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρηση της κολλητής του, όπως την αποκάλεσε, Άννας Μαρίας, κατηγορώντας τον εαυτό του και λέγοντας πως έφυγε εξαιτίας του.

Ο ίδιος δήλωσε πως όλο το βράδυ δεν έκλεισε μάτι από την στεναχώρια και πως θα του λείψει πάρα πολύ από το παιχνίδι καθώς και από το πάρτι της ένωσης, που το ήθελε πολύ και η ίδια.

Το κλάμα του Τζέιμς για την Άννα Μαρία

Survivor 4: «Καρφιά» Ταβλαδάκη για Μπάρτζη - «Ακολουθεί τον Τζέιμς παρά τη θέλησή του»

«Καρφιά» εναντίον του Νίκου Μπάρτζη έριξε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος ουσιαστικά χαρακτήρισε ως… ακόλουθο του Τζέιμς τον αγρότη, σε μια άποψη που συμφωνεί με όσους τον θεωρούν ως το «πίτμπουλ» του στο Survivor.

Ο άλλοτε παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε σε όλα τα περιστατικά, που έλαβαν τόπο στην παραλία, τονίζοντας ότι ο ίδιος και ο Σάκης θέλησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, αλλά ο Τζέιμς… δεν τους άφηνε με τις «φυτιλιές», που έβαζε. Επίσης, διέψευσε το περιστατικό με την φημολογούμενη γροθιά του Σάκη στον Τζέιμς.

Survivor 4: Τα «πυρά» του Ταβλαδάκη για Μπάρτζη και Τζέιμς

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα τώρα που επέστρεψα. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, είναι μία εμπειρία που δε θα ξαναζήσεις ποτέ. Θεωρώ ότι είμαι πολύ αδικημένος που έφυγα τόσο νωρίς. Θα μπορούσα να έχω σκεφτεί στρατηγικά, και να ήμουν ακόμα στο παιχνίδι.

Μόνο τον Σάκη ήξερα, η Μαριαλένα ήξερα απλά ότι είναι κοπέλα του Σάκη. Τα περισσότερα που λέγονται και γίνονται στο παιχνίδι, είναι off camera. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι θεωρούν πως από τη στιγμή που κάτι δεν είναι καταγεγραμμένο, δεν έχει ειπωθεί. Μπήκα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο στο παιχνίδι ωστόσο διαπίστωσα σύντομα ότι με την τριάδα δεν μπορείς να έρθει κοντά.

Μπήκαμε και θέλαμε να φτιάξουμε την κατάσταση αλλά είδα στην πορεία ότι ενώ αρχικά ήμουν αντίθετος με τον Άλεξ και τον Κρις, ότι η πηγή του σκανδάλου ήταν η τριάδα των Μπλε. Το «κεφάλι» στην τριάδα είναι ξεκάθαρα ο Τζέιμς, λίγο και η Άννα Μαρία. Ο Νίκος ακολουθεί, πολλές φορές παρά τη θέλησή του. Μπορεί σε κάποια πράγματα να διαφωνεί αλλά να πρέπει να ακολουθήσει.

Με το που μπήκαμε άλλαξε η συμπεριφορά της Ελευθερίας γιατί όλο αυτόν τον καιρό ήταν στο περιθώριο. Όταν κλείνουν οι κάμερες υπάρχει περισσότερη ένταση. Η Μαριαλένα τσακώθηκε με την Άννα Μαρία μετά από αυτό το πολύ χοντρό που είπε ο Τζέιμς στην καλύβα και «τρελάθηκε» ο Σάκης.

Ο Τζέιμς, μπροστά στις κάμερες επίτηδες, είπε κάτι πάρα πολύ βαρύ στο οποίο θα αντιδρούσε και ο πιο απλός άνθρωπος. Ήταν στόχος του Τζέιμς να μας εκνευρίσει. Επεδίωκε να μας «τσιγκλάει», ο Σάκης το κατάλαβε αφού του το εξήγησα όταν πήγα να τον ηρεμήσω.

Δεν είπα στην Άννα Μαρία τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη έξω. Μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα αλλά όταν μπήκαν οι κάμερες άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Η τριάδα πρότεινε στον Σάκη και τη Μαριαλένα να ενωθούν μετά τον μεγάλο τσακωμό. Άκουσα μετά λύπης μου ότι χειροδίκησε ο Σάκης, το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, υπάρχει ρητός όρος στο συμβόλαιο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share