Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Ασημακόπουλος θα τα ξαναβρεί σύντομα με τον Τριαντάφυλλο»

Αποκαλύψεις από τα αδέλφια του παίκτη της κόκκινης ομάδας

28 Μαρτίου 2021 15:21
Survivor 4: «Ο Ασημακόπουλος θα τα ξαναβρεί σύντομα με τον Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις ήρθαν από την πλευρά των αδελφών του Γιώργου Ασημακόπουλου, με τον Γιάννη και τον Χρήστο να αναφέρουν, ότι θεωρούν πως ο αδελφός τους θα τα ξαναβρεί με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor.

Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και επιθυμούν να δουν τον αδελφό τους να φτάνει έως και τον τελικό. Παράλληλα, ανέλυσαν τον χαρακτήρα του και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στη στιγμή, όπου ο Ασημακόπουλος πείραζε τον «Ντάφυ» για την εμφάνισή του με τον νάρθηκα.

Survivor 4: Το σχόλιο των αδελφών του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Μακάρι να φτάσει ο Γιώργος όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα χαρούμε πάρα πολύ να τον δούμε στον τελικό, είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, αγαπητός στους συμπαίκτες του.

Δε θεωρούμε, ότι η υπόθεση του φαγητού με τον Τριαντάφυλλο θα τον έχει πλήξει στον κόσμο. Ο Γιώργος είναι ένα αυθόρμητο παιδί και μπορεί ακόμη και να ξαναβρεί επαφές με τον Τριαντάφυλλο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν κρατά κακίες. Βοηθά ανά πάσα στιγμή όποιον άνθρωπο το χρειάζεται και είμαστε βέβαιοι, ότι επειδή δεν αντέχει στην πείνα και τις κακουχίες, ότι δεν του άρεσε όλο αυτό το σκηνικό.

Όταν πεινάς είναι απολύτως λογικό να έχεις κάποιες διαφορετικές συμπεριφορές. Ο αδελφός μας είναι αυτό που βλέπετε. Ένας άνθρωπος με χιούμορ και χαμογελαστός, που δεν κρατά κακία και είναι σοφός για αυτό το λόγο. Απολαύσαμε, ειδικά, τη στιγμή όπου πείραξε τον Τριαντάφυλλο για τον νάρθηκα. Είναι φοβερός στα πειράγματα και γελάσαμε πολύ κι εμείς, και ο κύριος Λιανός και όλη η Ελλάδα».

Survivor 4: Σοκ με τον Ασημακόπουλο - Πρόβλημα στο στομάχι του

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως μετά από οδηγίες που πήρε από τον γιατρό του, δεν μπορεί να ξαναφάει καρύδα καθώς του δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι του.

Η καρύδα αποτελεί μία από την βασική τροφή των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

Survivor 4: Το πρόβλημα στο στομάχι του Ασημακόπουλου και η προσφορά της ομάδας

Αυτή τη φορά, το θέμα που δημιουργήθηκε είχε να κάνει με το στομάχι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να φάει καρύδα, γεγονός που θα του κοστίσει αρκετά. Για τον λόγο αυτό οι συμπαίκτες του, του πρότειναν να του δώσουν από μία έξτρα κουταλιά φακόρυζο για να μην πεινάσει.

Ο ίδιος βέβαια δεν τη δέχθηκε αν και τους ευχαρίστησε για την υπέροχη κίνησή τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share