Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τα… έβαλε με το πάνελ της Χρηστίδου η Σαλαγκούδη - «Κι εσύ τα έλεγες αυτά;»

Τους... ζήτησε το λόγο

28 Μαρτίου 2021 14:08
Survivor 4: Τα… έβαλε με το πάνελ της Χρηστίδου η Σαλαγκούδη - «Κι εσύ τα έλεγες αυτά;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν απολαυστική, «χειμαρρώδης» και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ στη συνέντευξή της στο Open, αποφασίζοντας… να τα βάλει με το πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου με όσα λέγονταν για εκείνη και την παρουσία της στο Survivor.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που νωρίτερα άφησε «καρφιά» για τον Περικλή Κονδυλάτο, απάντησε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Αγρότης μόνος ψάχνει», τονίζοντας πως δεν είχε καμία σχετική επαφή με τον ΣΚΑΪ. Απάντησε για το αν θα πήγαινε σε άλλο ριάλιτι και… ζήτησε το λόγο από τον Παύλο Σταματόπουλο.

Ανθή Σαλαγκούδη: Το τηλεοπτικό της μέλλον και... το πείραγμα στον Παύλο Σταματόπουλο για το Survivor

«Εσείς ακούσατε μάλλον για το “Αγρότης μόνος ψάχνει”, γιατί εδώ δεν άκουσα κάτι. Αναφορικά με το τι θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, έχω δώσει ήδη πάρα πολλές απαντήσεις, γιατί υπάρχουν και πολλά που μου αρέσουν», είπε η Σαλαγκούδη, δείχνοντας πάντως θετική για την πιθανότητα να αναλάμβανε ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Σχετικά με το αν θα πήγαινε στην «Φάρμα», ή κάποιο άλλο ριάλιτι, απάντησε πως «ξεκίνησα και τελείωσε τον κύκλο στο Survivor. Έπαιξα στο πιο σκληρό ριάλιτι και μου φτάνει».

Όσο για την εικόνα της στο Survivor, επεσήμανε ότι «νομίζω πως ο κόσμος είχε μια πιο στημένη εικόνα για εμένα και ήταν πρόκληση να δείξω ένα διαφορετικό, λιγότερο στημένο πρόσωπο». Σε εκείνο το σημείο, η κουβέντα πήγε στην κριτική, που δέχθηκε από κοινό και εκπομπές για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, γυρίζοντας στον Παύλο Σταματόπουλο και… ζητώντας του το λόγο. «Κι εσύ τέκνον Βρούτε;», του είπε χαριτολογώντας, προσθέτοντας πως «είναι θεμιτό και καταλαβαίνω το να μη κρίνουν για την αγωνιστικότητά μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share