Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Με πιπιλιά στο λαιμό ο Σάκης Κατσούλης! Ποια του την έκανε; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ατακτούλης ο Σάκης στον Άγιο Δομίνικο!

28 Μαρτίου 2021 14:13
Survivor spoiler: Με πιπιλιά στο λαιμό ο Σάκης Κατσούλης! Ποια του την έκανε; Φωτογραφία ντοκουμέντο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ατακτούλης στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Σάκης Κατσούλης και πρόσφατο πλάνο στο Survivor τον πρόδωσε! Ποια του έκανε πιπιλία στον λαιμό;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πριν δύο μήνες είχαμε την πιπιλία του Τζέιμς Καφετζή που μας είχε προβληματίσει και τώρα έρχεται εκείνη του Σάκη Κατσούλη! Και αν αυτή του Τζέιμς δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη, του Σάκη βγάζει μάτια! Το θέμα είναι ποια κοπέλα του έκανε την πιπιλία στο λαιμό.

Όλοι γνωρίζουμε για την ιδιαίτερη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για την οποία και μπήκε στο παιχνίδι, όμως στην συνέχεια είχε φλερτ και με την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ πρώην του είναι και η Χριστίνα Κεφαλά! Άντε βρες τώρα ποια κοπέλα σημάδεψε τον Σάκη!

Πάντως φήμες θέλουν τον Σάκη Κατσούλη, μετά την Ένωση, να έχει έρθει κοντά και με την Νικολέτα Μαυρίδη! Άφησε και καμιά κοπέλα για εμάς Σάκη.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Με πιπιλιά στο λαιμό ο Σάκης Κατσούλης!

Survivor spoiler: Χαμός μετά τη γιορτή - Ο Σάκης πλησίασε τον Τριαντάφυλλο στο πάρτι της ένωσης

Survivor spoiler: Της… στρατηγικής συνέβη μετά τη μεγάλη γιορτή, με τον Σάκη Κατσούλη να μην χάνει χρόνο και να είναι εκείνος, που έκανε πρώτος την κίνηση προσέγγισης με τον Τριαντάφυλλο, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν τη δική τους υποομάδα, μετά τη μετακίνηση της μπλε ομάδας στην παραλία των «Κόκκινων».

Οι ανατροπές που θα δούμε, μετά το πάρτι της ένωσης, δε θα είναι λίγες. Ο Jason Derulo θα διασκεδάσει τους παίκτες, εκείνοι θα ζήσουν τη βραδιά της ζωής τους στον Άγιο Δομίνικο, τραγουδώντας και ξεφαντώνοντας με την καρδιά τους, αλλά αμέσως μετά θα μπουν και πάλι σε… ρυθμούς Survivor. Κι αν υπάρχει ένας παίκτης, που δε θα χάσει χρόνο και θα προχωρήσει άμεσα στην επόμενη κίνησή του, αυτός είναι ο Σάκης, με τον «Ντάφυ» φυσικά να μην πηγαίνει πίσω.

Ο Κατσούλης, άλλωστε, μπήκε αρκετά διαβασμένος στο παιχνίδι, αφού είχε παρακολουθήσει το τι συνέβαινε, προτού ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο. Τον έχουμε δει όλο σε αυτό το διάστημα όχι μόνο να μην τσακώνεται, αλλά και να επιδεικνύει σεβασμό σε παίκτες με μεγάλη απήχηση στο κοινό, όπως είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης. Με τον τελευταίο έκανε και πολύ καλή παρέα στην παραλία, προτού ο τραγουδιστής αποχωρήσει.

Τριαντάφυλλο με Σάκη μετά το πάρτι στο Survivor

Survivor spoiler: Αυτή είναι η υποομάδα που φτιάχνουν ο Σάκης με τον «Ντάφυ»

Του έμεινε, όμως, ο συνάδελφός του, ο οποίος άφησε το στίγμα του στις δηλώσεις του πριν από το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, όπου η στρατηγική του Σάκη και του Αλέξη θριάμβευσε, αφού η Άννα Μαρία έφυγε από το νησί. «Θα κάνω παρέα με τον Σάκη και τον Αλέξη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και το σχέδιο… παίρνει μπρος.

Ο Σάκης, όμως, γνωρίζοντας τη δημοτικότητα του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα, φρόντισε να είναι εκείνος, που θα τον πλησίαζε πρώτος. Παίρνοντας την… ευλογία του «παπά-Ντάφυ», αλλά κι έχοντας την ευχή του Αλέξη Παππά, η συνεργασία είναι έτοιμη να ξεκινήσει, με τα μέλη της να είναι ουσιαστικά η τωρινή δυνατή κλίκα της μπλε ομάδας με τον Τριαντάφυλλο ως ακόμη ένα μέλος. Μην αποκλείουμε, για λόγους υπεραριθμίας, να μπει στο κάδρο και η Μαριάνθη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share