Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Δε… μάσησε τα λόγια του ο Βρεττός - «Ο Παππάς έχει στρατηγική, με τον Ντάφυ γελάω»

Δεν χαρίστηκε στους φίλους του ο τραγουδιστής

27 Μαρτίου 2021 16:10
Survivor 4: Δε… μάσησε τα λόγια του ο Βρεττός - «Ο Παππάς έχει στρατηγική, με τον Ντάφυ γελάω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Βρεττός… δε μάσησε τα λόγια του για όσα συμβαίνουν στο Survivor, με το γνωστό τραγουδιστή να επικεντρώνει το σχολιασμό του στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε το ριάλιτι μιας και όπως είπε και ο ίδιος είναι μεγάλος φαν κι έχει και πολλούς γνωστούς μέσα, με τον Γιώργο Λιανό επίσης να βγάζει τα πάντα στην φόρα για το πάρτι της ένωσης.

Survivor 4: Τα σχόλια του Ηλία Βρεττού

«Είμαι φαν του παιχνιδιού και μ' αρέσει. Και ο Παππάς και ο Τριαντάφυλλος ήταν στο Just, ήμασταν παρέα. Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω πιο πολλά χρόνια, τον Αλέξη τον γνώρισα εκεί. Το Just δεν ήταν τόσο ριάλιτι, ήταν πιο ανάλαφρο. Εκεί παίζουν με το φαγητό τους είναι λίγο πιο σκληρά τα πράγματα. Με τον Αλέξη είχαμε κάνει και παρέα εκτός παιχνιδιού, ωραίος τύπος, ήρεμος τύπος, τοποθετημένος και ψαγμένος στις απόψεις τους. Το λέει και ο ίδιος έχει μια στρατηγική και θα δούμε αν θα του βγει αυτή η στρατηγική στο μέλλον, μέχρι στιγμής του βγαίνει.

Με τον Τριαντάφυλλο γελάω, είναι ακριβώς αυτό που γνώριζα. Είναι δύσκολο να είσαι περιθωριοποιημένος. Ξέρω και την Ελευθερία Ελευθερίου που έχουμε δουλέψει μαζί και τον Γιώργο τον Λιανό. Παίρνει αυτό που του αξίζει την τηλεοπτική αυτή σεζόν και είναι πολύ όμορφο αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share