Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άγριο κράξιμο Γερμανού σε Κοψιδά - «Σταμάτα να το παίζεις ανώτερος»

«Κεραυνοί» της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του

27 Μαρτίου 2021 15:05
Survivor 4: Άγριο κράξιμο Γερμανού σε Κοψιδά - «Σταμάτα να το παίζεις ανώτερος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άγριο κράξιμο προς τον Γιώργο Κοψιδά προχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Τριαντάφυλλο αναρωτήθηκε πώς ακριβώς μπορεί να τον κρίνει ως κατώτερό του.

Η παρουσιάστρια δεν χαρίστηκε ούτε στον τραγουδιστή, μην αμφιβάλλοντας πως ο ηθοποιός πέρασε δύσκολα στη συμβίωση στο Survivor, αλλά προσθέτοντας πως χάνει το όποιο δίκιο του με την τοποθέτησή του.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της Γερμανού για τον Κοψιδά

«Ο Κοψιδάς είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων, που ακόμη κι αν έχουν δίκιο, το χάνουν με τον τρόπο, με τον οποίο το εκφράζουν. Ο Κοψιδάς όσο άσχημα κι αν έχει περάσει με τον Τριαντάφυλλο, πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλω καθόλου, πρέπει να ξέρει πως κανείς μας δεν είναι κριτής των πάντων.

Κανείς δεν μπορεί να λέει για το συνάνθρωπό του, ότι είναι χαμηλού επιπέδου ή κατώτατης μόρφωσης, γιατί κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε λέγοντας, ότι «δε θυμάμαι να έδωσε κανείς τίτλους σπουδών, για να μπει στο Survivor», με τη Γερμανού να τον συμπληρώνει επισημαίνοντας πως «υπάρχουν και τραγουδιστές πολύ μορφωμένοι, όχι μόνο ηθοποιοί».

Survivor 4: Φλέρτ Ελέτσι-Κοψιδά; Η απάντηση της πρώην παίκτριας και η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Ελίζαμπεθ Ελέτσι το πρωί της Παρασκευής.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τίποτα ερωτικά με τον Γιώργο Κοψιδά ενώ εξομολογήθηκε πως τα βράδια περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι της.

«Έχασα πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες στο Survivor. Η πιο δύσκολη συνθήκη ήταν η τουαλέτα. Ένα βράδυ περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι μου. Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι ήρωας.

Ελέτσι και Κοψιδάς

Ο Ντάφι είναι ένα μικρό παιδάκι που θέλει συνέχεια να τους δίνει σημασία και έχει και κάποια κολλήματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στο μυαλό του μόνο την ίντριγκα και όχι το ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Για τον Γιώργο Κοψιδά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τόνισε πως: «Ο Γιώργος Κοψιδάς, επειδή είναι vegan, δεν άντεχε άλλο. Όταν έχανε εκνευριζόταν πολύ και λόγω διαλογισμού κάτι συνέβαινε στο μυαλό του. Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο, μια φορά βγήκαμε για ένα καφεδάκι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share