Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τα έβγαλε στην φόρα ο Λιανός για την ένωση - «Τους βγάλαμε να τραγουδήσουν κι εκείνοι…»

Κι άλλες αποκαλύψεις από τον παρουσιαστή

27 Μαρτίου 2021 14:45
Survivor 4: Τα έβγαλε στην φόρα ο Λιανός για την ένωση - «Τους βγάλαμε να τραγουδήσουν κι εκείνοι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα… του παρασκηνίου του πάρτι της ένωσης στο Survivor έβγαλε στην φόρα ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημείο, όπου οι παίκτες έπρεπε να τραγουδήσουν για το σχετικό διαγωνισμό.

Μετά από τόσες κακουχίες και δυσκολίες επιτέλους διασκέδασαν και έφαγαν! Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σφαίρα, ανέφερε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη στα δυο γυρίσματα που έκαναν για την ένωση, με το Athensmagazine.gr να έχει τις λεπτομέρειες σχετικά με τον νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Λιανού για το πάρτι της ένωσης

«Στήθηκε ένα τρομερό stage πάνω σε έναν λόγο καταπληκτικό, αφού τους ζήτησα το χώρο να τον κάνουμε για γάμους. Έβραζε ο τόπος είχε 35 βαθμούς και το πρώτο γύρισμα ξεκίνησε 5 και τελείωσε 2.30 το βράδυ δεν φεύγανε με τίποτα. Έγινε μεγάλο πανηγύρι. Ο Derulo ήταν με σορτσάκι. Αυτός τραγούδησε μιάμιση ώρα συνολικά.

Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα από τον έναν παίκτη στον άλλον. Χρησιμοποιούσαν παλιότερες ατάκες που είχε ο ένας στον άλλον στο παιχνίδι και έχουμε και πολλές δηλώσεις από πρώην "αδερφούς" που θέλουν να ξανά ενωθούν και τέτοια.

Δεν έβαλε κανένας κώλο κάτω. Ήταν μαζί και οι Τούρκοι και οι Ρουμάνοι Survivors.

Μετά την ένωση θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι δυο ομάδες αλλά θα είναι όλοι μαζί σε μια παραλία, στην κόκκινη παραλία.

Τους προσφέραμε καφέ και πήγαν και έβαλαν 15 κουταλιές ζάχαρη μέσα. Έπαθαν το γνωστό Sugar high! Ξεχάστηκαν πολλά, ήταν για αυτή την στιγμή όλοι μια παρέα", είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share