Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 28/03: Τα κορίτσια «θαμπώνουν» με την ομορφιά τους και ο Παππάς γίνεται… γύπας - Το πάρτι με τον Jason Derulo

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

27 Μαρτίου 2021 12:50
Survivor trailer 28/03: Τα κορίτσια «θαμπώνουν» με την ομορφιά τους και ο Παππάς γίνεται… γύπας - Το πάρτι με τον Jason Derulo
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η στιγμή, που όλοι οι παίκτες περίμεναν καρτερικά στο Survivor έφτασε, αφού είναι η ώρα για το πάρτι της ένωσης, που συνοδεύεται και από ένα extreme makeover τους, με τα κορίτσια ειδικά να «θαμπώνουν» με την ομορφιά τους, έχοντας πρώτα πλυθεί και καλλωπιστεί κατάλληλα, για να αναδείξουν τα κάλλη τους.

Όλοι είνα ενθουσιασμένοι με το πάρτι αυτό, κάτι που έδειξαν από το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, ειδικά όταν έμαθαν πως ο Jason Derulo είναι αυτός, που θα τους διασκεδάσει, με τον κορυφαίο τραγουδιστή και καλλιτέχνη να βάζει «φωτιά» στους παίκτες του ελληνικού, του τουρκικού κια του ρουμανικού Survivor. Πριν από αυτόν, όμως, θα υπάρξει η συνάντηση μεταξύ όλων των παικτών της ελληνικής έκδοσης του ριάλιτι και μετά ο διαγωνισμός τραγουδιού.

Survivor trailer: Ο... γύπας Αλέξης, το πάρτι και ο Jason Derulo

Σε αυτό το ραντεβού, βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να ειδικεύεται για ακόμη μια φορά στο… γύπινγκ. «Αν είναι η Ελευθερία σε αυτό το επίπεδο ομορφιάς, φαντάσου τις υπόλοιπες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο trailer, που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ, με όλους τους παίκτες να ζητωκραυγάζουν στην είσοδο του Γιώργου Λιανού, ο οποίος δίνει το έναυσμα για την αρχή του πάρτι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τον Jason Derulo σε πρώτο πλάνο, όπως φυσικά και τον νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού, τον οποίο εμείς ήδη γνωρίζουμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς, από τη πλευρά μας, είναι να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να απολαύσουμε τον Τριαντάφυλλο που θα «σπάει τα ρολόγια», την Ελευθερία Ελευθερίου με το «Aphrodisiac» και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που γίνεται… Σάκης.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share