Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 27/03: Άγριο ξύλο στην παραλία μετά την Ένωση! Τζέιμς - Ασημακόπουλος πιάστηκαν στα χέρια - "Μου είχαν λείψει οι μ@λ@κ@@ς σου”

Απίστευτο παρασκήνιο από Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες

27 Μαρτίου 2021 08:01
Survivor spoiler 27/03: Άγριο ξύλο στην παραλία μετά την Ένωση! Τζέιμς - Ασημακόπουλος πιάστηκαν στα χέρια -
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο μετά την Ένωση του Survivor και την κοινή συμβίωση μπλε και κόκκινων στην παραλία! Εκτός από τον τσακωμό του Κόρο με τον Αλέξη Παππά, είχαμε ακόμα ένα δίδυμο που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή και τον για Γιώργο Ασημακόπουλο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Βρήκε άνθρωπο να... ξεχάσει τον Τριαντάφυλλο και την κόντρα τους ο Ασημακόπουλος, αφού με το "καλημέρα" μετά την Ένωση τσακώθηκε άσχημα με τον Τζέιμς Καφετζή, τον καλύτερο παίκτη στατιστικά του φετινού Survivor! Τι συνέβη που άναψε τα αίματα ανάμεσα στους δύο παίκτες;

Τζέιμς Καφετζής καβγάς Survivor

Survivor spoiler: Γιατί πλακώθηκαν Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος;

Αρχικά να τονίσουμε πως τα δύο παιδιά δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις από την πρώτη μέρα του Survivor όταν και ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των Μαχητών! Η αλλαγή των ομάδων τότε είχε έρθει σαν λύτρωση για τον Ασημακόπουλο αφού δεν ήθελε να τον βλέπει μπροστά του ούτε τον Τζέιμς ούτε όμως τον Νίκο Μπάρτζη!

Την δεύτερη μέρα της κοινής τους παρουσίας στην παραλία ο Γιώργος με τον Τζέιμς ήρθαν ήθελαν δεν ήθελαν σε κόντρα για άγνωστος μέχρι στιγμής λόγο με τον τελευταίο να κάνει επίθεση στον Ροδίτη παίκτη και να του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή στην παραλία, ούτε καλημέρα! Μόνο τα τυπικά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα χαρακτηριστικά πάνω στον τσακωμό τους του είπε ειρωνικά πως του είχαν λείψει οι "μ@λ@κίες" του.

Γιώργος Ασημακόπουλος καβγάς Survivor

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Τζέιμς και στη νέα παραλία είναι απομονωμένος με τον Νίκο Μπάρτζη, παρά τον τσακωμό που είχαν τα παιδιά και μένουν μακριά από όλος και από όλα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη spoil για το Survivor.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share