Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Φλέρτ Ελέτσι-Κοψιδά; Η απάντηση της πρώην παίκτριας και η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους

«Μια φορά βγήκαμε...»

26 Μαρτίου 2021 19:49
Survivor 4: Φλέρτ Ελέτσι-Κοψιδά; Η απάντηση της πρώην παίκτριας και η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Ελίζαμπεθ Ελέτσι το πρωί της Παρασκευής. Παράλληλα, νέες «βόμβες» έρχονται από τον Γιώργο Λιανό για το Survivor, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης να μιλά στην εκπομπή «Love it» για το πάρτι της ένωσης και την νέα καθημερινότητα, που αναμένεται να φέρει νέες κόντρες και στρατηγικές.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τίποτα ερωτικά με τον Γιώργο Κοψιδά ενώ εξομολογήθηκε πως τα βράδια περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι της.

«Έχασα πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες στο Survivor. Η πιο δύσκολη συνθήκη ήταν η τουαλέτα. Ένα βράδυ περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι μου. Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι ήρωας.

Ελέτσι και Κοψιδάς

Ο Ντάφι είναι ένα μικρό παιδάκι που θέλει συνέχεια να τους δίνει σημασία και έχει και κάποια κολλήματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στο μυαλό του μόνο την ίντριγκα και όχι το ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Για τον Γιώργο Κοψιδά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τόνισε πως: «Ο Γιώργος Κοψιδάς, επειδή είναι vegan, δεν άντεχε άλλο. Όταν έχανε εκνευριζόταν πολύ και λόγω διαλογισμού κάτι συνέβαινε στο μυαλό του. Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο, μια φορά βγήκαμε για ένα καφεδάκι».

Survivor 4: Έξαλλοι οι γονείς του Σάκη - Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του

Οι γονείς της Μαριαλένας φαίνεται πως δεν είναι οι μόνοι έξαλλοι με την παραγωγή του Survivor, καθώς και εκείνοι του Σάκη θεωρούν, ότι το παιδί τους στοχοποιείται, προσπαθώντας να επικοινωνήσουν μαζί του.

Survivor 4: Η προσπάθεια των γονιών του Σάκη να επικοινωνήσουν με το παιδί τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, ανήσυχο είναι το κλίμα για την εικόνα του Σάκη Κατσούλη που βγαίνει προς τα έξω λόγω όλων αυτών.

Οι συγγενείς του Σάκη θεωρούν πως η παραγωγή έχει στοχοποιήσει το παιδί τους, αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του.

Survivor spoiler: Ψεύτικος ο τραυματισμός του Σάκη; Που πήγαν τα ράμματα;

Survivor 4: Είναι γνωστό πως ο Σάκης Κατσούλης είναι εκτός αγωνισμάτων στο Survivor εδώ και μέρες, μετά από έναν τραυματισμό που είχε!

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει στο Survivor μέχρι σήμερα ο Σάκης Κατσούλης χτύπησε ενώ περπατούσε στην παραλία και κλώτσησε άθελά του μια μεγάλη πέτρα! Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αιμορραγεί και να χρειαστεί να κάνει 5 ράμματα στο αριστερό του πόδι!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Ωστόσο στο τελευταίο αγώνισμα, εκείνο της Τετάρτης, είδαμε τον Σάκη να κάθεται στον πάγκο και να παρακολουθεί τις προσπάθειες των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας και η κάμερα έπιασε το πόδι του να είναι... καθαρό από ράμματα και τραυματισμό!

Μάλιστα το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρκετά και στο Twitter με τους διαδικτυακούς μας χρήστες να αναφέρουν πως η παραγωγή και ο Σάκης μας κοροϊδεύουν και δεν έχει απολύτως τίποτα! Λέτε να λένε αλήθεια;

Η εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, σχολίασαν το συγκεκριμένο συμβάν! Δείτε τι είπαν στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share