Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: «Έκλεισαν» Βασάλος και Βαλαβάνη για το Survivor All Star!

Προχωρά το πρότζεκτ ο Ατζούν και ξεκίνησε με το ζευγάρι που... επιστρέφει Άγιο Δομίνικο

26 Μαρτίου 2021 12:53
Survivor spoiler: «Έκλεισαν» Βασάλος και Βαλαβάνη για το Survivor All Star!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη στην τέταρτη «έκδοσή» του, αλλά ο… πολυμήχανος Ατζούν φαίνεται πως έχει αρχίσει να δουλεύει την επόμενη εκδοχή, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τους κορυφαίους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης, σαν ένα All Star παιχνίδι.

Δύο παίκτες, μάλιστα, φαίνεται ήδη να έχουν προχωρήσει αρκετά σε επαφές για το ενδεχόμενο να «κλείσουν» με την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ. Ο λόγος γίνεται για ένα σημερινό ζευγάρι και, φυσικά, αναφερόμαστε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που μοιάζουν να ετοιμάζονται για το Survivor All Star, όντες πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Survivor spoiler: Πάνε Άγιο Δομίνικο οι... All Stars Βασάλος και Βαλαβάνη

Η ίδια η παρουσιάστρια, άλλωστε, μας έδωσε μια… πρώτη ιδέα μέσα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά. «Ο Βασάλος θέλει να πάει μόνος του. Σιγά μην τον αφήσω, εγώ έφαγα έξι μήνες με όλους τους άνδρες κι έμεινα ως η τελευταία γυναίκα. Έχω κάθε δικαίωμα να πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέσα από αυτή την χιουμοριστική αναφορά, ενδέχεται η Ευρυδίκη να μας… πρόδωσε την πρόθεσή της να πάει στον Άγιο Δομίνικο, δείχνοντας πως υπάρχει κάτι παραπάνω από τον ευσεβή πόθο. Σύντομα, βέβαια, θα φανούν περισσότερα και πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί ο τέταρτος κύκλος, ώστε να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για ένα πρότζεκτ, που εδώ και καιρό θέλει ο Ατζούν να προχωρήσει.

Survivor 4: Έξαλλος ο Βασάλος - «Είστε αστείοι που ψηφίσατε Τζέιμς»

Έξαλλος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την τελευταία ψηφοφορία του Survivor, με τον άλλοτε παίκτη να αναφέρεται σε όσους ψήφισαν τον Τζέιμς Καφετζή, τονίζοντας πως είναι αστείοι οι λόγοι που βρίσκεται… στον τάκο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο Survivor.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ψηφοφορία και τον Τζέιμς

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία και στην ανάδειξη του Τζέιμς ως υποψηφίου προς αποχώρηση, τονίζοντας πως ήταν λάθος απόφαση.

«Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι. Ξεκάθαρα ο Νίκος ψήφισε την Χριστίνα για να προστατεύσει τους άλλους δύο πιστεύοντας ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής. Αλλιώς θα έδινε την Ελευθερία που ψήφισε στην κάλπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος για Τζέιμς στο Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share