Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Η Άννα Μαρία είπε στον Μπάρτζη ότι τον αγαπά!

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά της στο τέλος!

26 Μαρτίου 2021 11:35
Survivor spoiler: Η Άννα Μαρία είπε στον Μπάρτζη ότι τον αγαπά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερές εξελίξεις υπήρξαν στο Survivor, λίγο μετά την αποχώρηση της Άννα Μαρίας Βέλλη, η οποία προχώρησε σε μια… επίθεση αγάπης στον Νίκο Μπάρτζη, καθώς έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνη είναι η παίκτρια που αποχωρεί, όταν η ίδια αγκάλιασε και φίλησε τον φίλο της Νίκο Μπάρτζη μεταξύ άλλων του ψιθύρισε στο αυτί «Σ’ αγαπώ». Εσείς το ακούσατε; Αν όχι μπορείτε να ξανά δείτε όλη τη σκηνή στο παρακάτω βίντεο. Του είπε κι άλλα πράγματα χαμηλόφωνα άλλωστε.

Survivor 4: Η αποκάλυψη Λιανού για την... επίθεση αγάπης της Άννας Μαρίας

Ο Γιώργος Λιανός, παράλληλα, αποκάλυψε επίσης το γεγονός, τονίζοντας ότι αυτό φαίνεται να άκουσε. Πρόσθεσε, όμως, ότι αυτό έγινε σε φιλικό επίπεδο, με τους δύο παίκτες της μπλε ομάδας, άλλωστε, να έχουν πάντοτε εξαιρετικές σχέσεις.

Survivor spoiler 25/03: Σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει η Άννα Μαρία στο παιχνίδι!

Survivor spoiler: Μπορεί πολλοί να χάρηκαν με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor 4, όμως δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε να επιστρέφει!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την παίκτρια των μπλε να αποχαιρετά τον αγαπημένο της Νίκο Μπάρτζη και τον λατρεμένο της Τζέιμς Καφετζή με δάκρυα στα μάτια και να επιστρέφει στην Ελλάδα, μια ανάσα πριν το όνειρο της Ένωσης!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Δεν θα ζήσει το τρελό βράδυ με τον Jason Derulo να τραγουδάει και να γνωρίζει τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, καθώς και τους παίκτες του Τούρκικου και Ρουμάνικου Survivor, αφού η Ένωση θα γίνει και με τις τρεις χώρες μαζί. Με την ευκαιρία να πούμε πως εμείς προτιμούσαμε να ήταν ελληνικό... έργο η Ένωση ώστε να δούμε πως θα κολλήσουμε παίκτες σε πιο όμορφες συνθήκες και όχι κάτω από πείνα και μέσα στη βρώμα.

Survivor spoiler 25/03 Επιστρέφει η ΆΝνα Μαρία

Survivor spoiler: Πως γίνεται να επιστρέψει η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor;

Πάμε τώρα όμως στο θέμα μας! Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρέτησε λοιπόν το Survivor, αλλά ίσως αυτό να μην κρατήσει για πολύ! Ο λόγος;

Η κατάσταση της υγείας της Χριστίνας Κεφαλά. Η παίκτρια των μπλε έχει ένα θέμα μετά το χτύπημά της στο κεφάλι ωστόσο δεν φαντάζει ικανό να της στερήσει την παρουσία της στο Survivor. Εφόσον όμως τις επόμενες μέρες δεν επανέλθει η Χριστίνα στους αγωνιστικούς χώρους τότε την θέση της θα πάρει η Άννα Μαρία Βέλλη, αφού είναι η τελευταία παίκτρια που έφυγε από το Survivor 4 και τη μπλε ομάδα!

Όπως και να έχει όμως δεν κατάφερε να ζήσει το όνειρο της Ένωσης και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία! Όσον αφορά το πάρτι πληροφορίες μας αναφέρουν πως διεξάγεται αυτή την ώρα, που στον Άγιο Δομίνικο ξημερώνει Πέμπτη 25η Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share