Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σαλαγκούδη για Βέλλη: "Σου άξιζε πραγματικά να..."

Πώς σχολίασε το twitter την αποχώρηση της γνωστής youtuber

25 Μαρτίου 2021 13:14
Survivor 4: Σαλαγκούδη για Βέλλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μια ανάσα πριν από την ένωση των δυο ομάδων και η Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία γνωρίζονται και έκαναν παρέα μέσα στο παιχνίδι της έστειλε το μήνυμα της. Οι δυο γυναίκες στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά και είχαν συνυπάρξει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στην ίδια ομάδα στο ριάλιτι.

Χθες λοιπόν το βράδυ η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Άννας Μαρίας Βέλλη και έγραψε: «Είσαι ένα πραγματικό Survivor girl και σου άξιζε πραγματικά να μείνεις στην ένωση».

Να σημειώσουμε πως στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια εξαιρετικά ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε, ότι ο Τζέισον Ντερούλο θα είναι παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Ωστόσο αρκετοί μπορεί να ήταν αυτοί που χάρηκαν για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Survivor 4: Το μήνυμα στήριξης της Σαλαγκούδη στην Βέλλη

Survivor 4: Οι αναρτήσεις στο Twitter για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3), με το Twitter όμως να είναι διχασμένο μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι, που στόχευσαν τα «πυρά» τους προς την νέα κλίκα για τη στάση της.

Υπενθυμίζεται, ότι η πεντάδα αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο αγώνισμα επάθλου προς διαμαρτυρία για την υπόδειξη της Χριστίνας Κεφαλά ως υποψήφιας προς αποχώρηση από τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά τελικά η τριάδα τα κατάφερε και πήρε μόνη της το παιχνίδι απέναντι στους «Κόκκινους».

Το Twitter, κάπως έτσι, εμφανίστηκε διχασμένο ως προς την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, με άλλους να πανηγυρίζουν έξαλλα και κάποια άτομα να στενοχωριούνται που έμεινε η Χριστίνα, λέγοντας πως ελπίζουν σε «διάλυση» της πεντάδας.

Survivor 4: Το twitter σχολιάζει την αποχώρηση της Βέλλη

Το twitter σχολιάζει την αποχώρηση της Βέλλη από το Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share