Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Survivor 4 - Ασημακόπουλος: Έτσι αντέδρασε η οικογένεια του μετά την αποκάλυψη του Κονδυλάτου για το χαμό του αδερφού του

Η σοκαριστική περιγραφή για την απώλεια!

25 Μαρτίου 2021 10:54
Survivor 4 - Ασημακόπουλος: Έτσι αντέδρασε η οικογένεια του μετά την αποκάλυψη του Κονδυλάτου για το χαμό του αδερφού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει χάσει τον αδερφό του από καρκίνο, κάτι που σόκαρε τους πάντες. Πώς αντέδρασε η οικογένειά του;

Ο σχεδιαστής και πρώην παίκτης του Survivor μέσα από μια ανάρτησή του αποκαλύπτει γιατί θαυμάζει τον Γιώργο και την ίδια στιγμή αποκαλύπτει πως ο ίδιος του εκμυστηρεύτηκε πως έχασε τον αδερφό του από καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην ΟΝ time, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε τον αδερφό του που ήταν μόλις εννέα ετών καθώς είχε όγκο στο κεφάλι. Ο Γιώργος μιλά σπάνια γι' αυτό το συμβάν ενώ η οικογένεια του δεν γνώριζε για την αποκάλυψη του Κονδυλάτου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι είπε ο Περικλής για την Άννα Μαρία Βέλλη.

Όπως γράφει η εφημερίδα, τα συναισθήματα για την οικογένεια ήταν ανάμεικτα, αφού δεν ήθελαν να μαθευτεί και στεναχωρήθηκαν, καθώς θυμήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν μέσα από τα πολλά μηνύματά που άρχισαν να δέχονται. Από την άλλη, δε μπορούσαν να μην χαρούν για την τοποθέτηση του Περικλή, ο οποίος κάνει αναφορά στην αξιοπρέπεια του γιου τους αλλά και την γενναιότητα του.

Ασημακόπουλος Survivor

Η ανάρτηση του Κονδυλάτου για τον Ασημακόπουλο

"Ψάχνοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι του Γιώργου και εμένα, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ούτε μια, που να δείχνει τις καλές μας στιγμές, τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις στιγμές που μοιραστήκαμε όλοι μαζί με τον Κορο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους…. Συνειδητοποιώ πόσο ελλιπής εικόνα έχει ο κόσμος για αυτά που συμβαίνουν. Μου ζητάτε με μηνύματα να πάρω θέση είτε υπέρ του Τριαντάφυλλου είτε υπέρ του Ασημακόπουλου κοκ.

Αρνούμαι. Παίρνω την θέση του Ανθρώπου. Για τα θετικά του Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασημακόπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλιπής εικόνας. Ο Ασημακόπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ Φιλότιμο άτομο με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένεια του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί . Ξέρει να μοιράζεται και να σου δίνει κουράγιο όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να δώσεις άλλο. Εύχομαι να τα βρούνε με τον Ντάφυ γιατί τους άφησα φίλους.

Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί, ο Άλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα…. Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου.

Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακόπουλε, την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σου, την σοφία σου, και την γενναιότητα σου να γελάς στην ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας…", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Κονδυλάτος για Ασημακόπουλο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share