Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Εξέλιξη σοκ με την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας!

Η νέα εβδομάδα θα μας βρει σε άλλο... Survivor!

25 Μαρτίου 2021 07:53
Survivor spoiler: Εξέλιξη σοκ με την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σε νέα εποχή μπαίνει το Survivor 4 μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, αφού από τη νέα εβδομάδα θα έχουμε την ένωση των ομάδων και οι παίκτες των κόκκινων και των μπλε θα μένουν στην ίδια παραλία! Νέες παρέες, νέα δεδομένα από την επόμενη εβδομάδα λοιπόν.

Η νέα εβδομάδα λοιπόν, θα μας βρει σε άλλο... Survivor! Αυτή την στιγμή που μας διαβάζετε γίνονται τα γυρίσματα της Ένωσης, χωρίς την Άννα Μαρία Βέλλη αλλά με τον... Σάκη Ρουβά παρόντα! Παίκτες όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς άντεξαν και είναι παρόν στην ένωση, ώστε να σχηματίσουν τη δική τους ομάδας, που ίσως μεγαλώσει μόλις επιστρέψει στο Survivor ο Κρις Σταμούλης!

Ωστόσο, πέρα από την ένωση τη νέα εβδομάδα θα έχουμε και αγωνίσματα για έπαθλα! Και λέμε για έπαθλα γιατί πιθανότατα δεν θα έχουμε αγωνίσματα για την ασυλία της εβδομάδας! Ο λόγος; Μα φυσικά ότι δεν θα έχουμε αποχώρηση τη νέα εβδομάδα, ούτε για την μπλε ομάδα, ούτε για την κόκκινη!

Survivor spoiler

Το συγκεκριμένα σενάριο δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο ωστόσο αυτό συμβαίνει σε κάθε Survivor μέχρι σήμερα! Δηλαδή την εβδομάδα της Ένωσης δεν είχαμε ποτέ αποχώρηση! Τώρα να αλλάξει αυτό φέτος φαντάζει αδύνατο, διότι ειδικά φέτος υπάρχει θέμα με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις και έχουν φύγει ήδη αρκετοί παίκτες.

Οπότε είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε να μην φύγει κάποιος και να πάρει παράταση το Survivor για ακόμα μια εβδομάδα! Άλλωστε η παραγωγή έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει παλιούς παίκτες στο Survivor, όπως τον Κρις Σταμούλη, για να παραταθεί το Survivor 4 και στο βάθος του καλοκαιριού, μιας και πλέον δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες! Επομένως θα βλέπουμε Τριαντάφυλλο τουλάχιστον για τις επόμενες 15 μέρες! Καλό Πάσχα δηλαδή...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share