Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Θύελλα» στους «Μπλε» - Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη

Συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους κι έφυγε

25 Μαρτίου 2021 01:47
Survivor 4: «Θύελλα» στους «Μπλε» - Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θύελλα» έρχεται στην μπλε ομάδα του Survivor, αφού η Άννα Μαρία ήταν τελικά εκείνη, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και, τελικά, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η γνωστή ηθοποιός και YouTuber ήταν υποψήφια μαζί με τους Τζέιμς Καφετζή και Χριστίνα Κεφαλά, με τον Γιώργο Λιανό να έχει προειδοποιήσει, ότι πρόκειται για την πιο πικρή αποχώρηση, αφού είναι η τελευταία πριν από το πάρτι της ένωσης, που αναμένεται να γίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Τέλος από το παιχνίδι η Άννα Μαρία

Η παίκτρια, όμως, που είχε τις λιγότερες ψήφους, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, ήταν η Άννα Μαρία, που κλήθηκε να αποχωρήσει από το συμβούλιο, αφήνοντας στον τελικό απολογισμό με επτά παίκτες την μπλε ομάδα, προτού προχωρήσουν στο πάρτι της ένωσης με τους άλλους δέκα της κόκκινης.

Survivor - Άννα Μαρία: Ο σύντροφός της την περιμένει πίσω και στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα!

Survivor 4: Για πρώτη φορά ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης, έσπασε την σιωπή του και μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την αγαπημένη του που είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα (Δείτε εδώ ποιος φεύγει απόψε).

Να σημειωθεί πως ο Αρκάδιος έχει τον λογαριασμό του στο instagram κλειστό, αλλά δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό που τον έχει φίλο βρήκε την επίμαχη ανάρτηση.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας

"Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης", έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ποζάρει με την Άννα Μαρία Βέλλη, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο θέση σε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share