Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτη αφιέρωση Μπάρτζη στην Άννα Μαρία - «Πού να βρω μια να σου μοιάζει»

Μια... όμορφη στιγμή με την φίλη του πριν από το συμβούλιο

25 Μαρτίου 2021 01:14
Survivor 4: Απίστευτη αφιέρωση Μπάρτζη στην Άννα Μαρία - «Πού να βρω μια να σου μοιάζει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίστευτη αφιέρωση προς την Άννα Μαρία προχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος βλέπει την φίλη του να είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από το Survivor και βρήκε έναν τρόπο να της εκφράσει τα συναισθήματά του, με τους δύο παίκτες να τραγουδούν μαζί με τον Τζέιμς στην παραλία.

Πρόκειται, άλλωστε, για την ενδεχομένως τελευταία βραδιά, που περνούσαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν από το συμβούλιο, με την τριάδα να αναπολεί τις όμορφες στιγμές και να τραγουδά γύρω από την φωτιά, αφού πρώτα νίκησαν μόνοι τους στο αγώνισμα.

Survivor 4: Η αφιέρωση του Νίκου στην Άννα Μαρία

«Πού να βρω μια να σου μοιάζει», ήταν ένα από τα τραγούδια που αφιέρωσε ο Νίκος στην Άννα Μαρία, δείχνοντας τα ειλικρινή του συναισθήματα σε ένα άτομο, με το οποίο είναι εδώ και καιρό πολύ κοντά, ενώ πρόσθεσε πως σε περίπτωση αποχώρησης του Τζέιμς θα του κάνει επίσης αφιέρωση.

Survivor spoiler: Διαλύθηκε η κλίκα! Πλακώθηκαν άσχημα Νίκος Μπάρτζης - Τζέιμς Καφετζής!

Survivor spoiler: Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό στο Survivor! Το Athensmagazine.gr από νωρίς σήμερα 24/3 σας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι οπότε... ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όπως αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε θα φέρει την πρώτη ρήξη μεταξύ των δυο... κολλητών, Τζέιμς και Νίκου.

Survivor spoiler: Καυγαδίζουν Τζέιμς και Νίκος

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Αυτό που θα σας πω θα φανεί λίγο στο τέλος του σημερινού επεισοδίου αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Βλέπετε αυτούς τους δυο άντρες, τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη. Επειδή θα χαθεί πάρα πολύ έντονα η ψυχραιμία στη Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας θα δούμε αυτούς τους δυο άντρες να τσακώνονται λίγο. Θα τα βρουν αλλά θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία μεταξύ αυτών των δυο που είναι φίλοι.", είπε η δημοσιογράφος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share